Aleksandra Šepsa padomi veiksmes, mīlestības un naudas piesaukšanai

“Ekstrasensu cīņas” dalībnieks Aleksandrs Šeps 14. sezonas laikā ļoti bieži izmantoja sveces. Šoreiz ekstrasenss nolēma arī mums pastāstīt par sveču maģiju. Kā saka pats Aleksandrs, ar sveču palīdzību iespējams pievilināt naudu, veiksmi, mīlestību, iegūstot informāciju arī par savu tagadni un nākotni.

Viņš ir pārliecināts, ka sveču maģiju izmantot un pielietot spēj ikviens, tādēļ tai nav nepieciešami speciāli dotumi vai spējas.

Katru vakaru pirms došanās gulēt guļamistabā ir jāiededz svece. Šīs maģijas galvenais nosacījums ir pareiza sveces krāsas izvēle. Krāsu jāizvēlas atkarībā no cilvēka vēlmēm un mērķiem.

Lai piesaistītu mīlestību, palielinātu savas dvēseles spēkus, kā arī dzīves enerģijas aktivizēšanai – jāizmanto sarkana svece. Šī krāsa mīlestībai sniedz enerģiju, pastiprina seksuālās tieksmes un sniedz cilvēkam iekšējo magnētismu.

Lai iegūtu atzinumu, varu un autoritāti, kā arī tiesas darbu laikā iegūtu veiksmi, Aleksandrs rekomendē iededzināt sveci oranžā krāsā.

Palielināt sievietes seksualitāti un romantiku dzīvē iespējams ar rozā krāsas sveces palīdzību.

Lai veiktos biznesā, aizdedziet purpura krāsas sveci. Tā pievilinās naudu, veiksmi, sniegs viedumu un palīdzēs attīstīt intuīciju.

Radošiem cilvēkiem, kā arī tiem, kam ir ļoti grūti apgūt jaunu informāciju un zināšanas, ļoti noderēs dzeltenas krāsas sveces. Šo sveču darbība vērsta atmiņas un intuīcijas uzlabošanai, kā arī iztēles apvāršņu paplašināšanai.

Lai veiktos karjerā un būtu finansiālā labklājība, nepieciešams aizdegt brūnas krāsas sveci.

Tiem, kam trūkst miera un piesardzības, nepieciešams aizdegt zilas krāsas sveci. Zilā krāsa tiek uzskatīta par gudrības simbolu, kā arī dvēseles nomierinātāju.

Lai bagātinātu sevi ar pozitīvu enerģiju, izmantojiet zaļas krāsas sveci. Šī svece palīdzēs attīstīt gribasspēku, sasniegt arī finansiālo labklājību un gūt panākumus darbā.

Lai ārstētu nopietnas veselības problēmas, jādedzina melnas krāsas svece. Līdz ar to, kā svece izdeg, tā sadedzina negatīvismu, noņemot arī lāstus un ļauno aci.

Lai attīrītu enerģētiku un domas, kā arī atjaunotu enerģiju, izmantojiet baltas krāsas sveci. Tāpat baltu sveci iededzina arī tad, ja nepieciešams pieņemt kādu svarīgu lēmumu.

Līdzko cilvēks aizdedzina kādas no šīs krāsas svecēm, viņš cenšas panākt noteiktu iedarbību. Citiem vārdiem sakot – šis cilvēks vēlas, lai viņa vēlēšanās pēc iespējas ātrāk piepildītos. Pēc tā, kā svece iedegās, iespējams noteikt vēlēšanās piepildīšanos un attīstību, tādējādi uzzinot, kas jūs sagaida nākotnē. Lai iegūtu nepieciešamo informāciju, jāseko līdzi sveces degšanas procesam, paralēli koncentrējoties uz savu problēmu.

Ja svece sāka dūmot, tas ir labi, jo liecina par to, ka tā dedzina visu negatīvo, kas notiek ar cilvēku.

Ja svecītes liesmiņa raustās, tas nozīmē, ka tai ir ārkārtīgi grūti tikt galā ar šo problēmu un tā smagi cīnās. Tas var liecināt arī par to, ka cilvēks netic saviem spēkiem un šaubās par savu izvēli.

Ja svece ļoti lēni deg vai arī vispār nodzisa, tas nozīmē, ka tā nespēj tikt galā ar tai uzlikto pienākumu. Iemesls var būt tāds, ka jūsu uzstādītais mērķis vai vēlēšanās kaut kādu iemeslu dēļ nevar tikt izpildīts, visbiežāk tādēļ, ka tas ir pretrunā ar Visumu. Šādos gadījumos Aleksandrs iesaka pārdomāt savus mērķus un vēlmes. Iespējams, ka jūsu vēlmes galu galā nenesīs pilnīgi nekādu labumu.

Ja gadījumā sveces degšanas laikā tās liesmiņa sāk dīvaini sprakšķēt, izdalīt kaut kādas dīvainas skaņas, tas nozīmē, ka jums blakus atrodas mirušo radinieku vai citu tuvinieku dvēseles, kas jums cenšas kaut ko pastāstīt. Ja jūs ļoti koncentrēsieties uz saviem mērķiem un vēlmēm, iespējams pat sadzirdēt viņu balsis.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru