Dzīves notikumi, kuri liek zodiaka zīmēm krist panikā; kā ir ar tevi?

Kādas dzīves situācijas katru zodiaka zīmi padara teju traku?

Auns
Gaidīšana. Jebkas, kas saistīts ar pacietību ir tīrākais murgs Aunam.

Vērsis
Pārvākšanās. Mantu sapakošana un došanās kaut kur citur ir lielāks vai mazāks pārdzīvojums ik vienam, bet stabilitāti mīlošajam Vērsim pārvākšanās uz jaunu mitekli ir kā šausmu filmas īstenošanās realitātē.

Dvīņi
Neizbrīvējams un noteikts grafiks. Brīvi domājošajiem Dvīņiem nepatīk kādam atskaitīties, it īpaši, ja piedevām tas jādara noteikta grafika ietvaros.
Vēzis
Šķiršanās. Ikviens jūt bēdas un skumjas izbeidzot attiecības, bet Vēzis ar to vienkārši nespēj tikt galā. Viņiem romantiskā partnera zaudēšana ir kā sevis paša pazaudēšana. Tas Vēzim ir smags pārdzīvojums.

Lauva
Ja kaut kas nenotiek pēc viņa prāta. Spēcīgie un pašpārliecinātie džungļu karaļi var tikt galā ar visu ko, izņemot situācijas, kurās netiek ņemts vērā viņu viedoklis un pārliecība.

Jaunava
Dzīvošana nekārtībā. Katrs no mums ir piedzīvojis dzīvošanu nekārtībā, parasti par to jāpasakās slinkiem istabas biedriem, ģimenes locekļiem vai zemam apkalpošanas līmenim viesnīcā. Lielākā daļa no mums vienkārši tiek ar to galā, bet Jaunava vienkārši pārvēršas emocionālā nelaimes čupiņā.

Svari
Konfliktsituācijas. Citi spēj tikt gala ar tām un izvairīties no spriedzes, bet Svariem šķiet, ka visa pasaule viņus pēc šīs situācijas vajās mūžīgi.

Skorpions
Neuzticība. Ja Skorpions tiek krāpts, viņš nekavējoties kļūs neticami agresīvs, viena šāda kļūda var likt Skorpiona zīmē dzimušajam nolīst tumšā alā uz vairākiem gadiem, lai dziedētu ievainoto sirdi.

Strēlnieks
Jušanās iesprūdušam kādā jomā. Strēlniekiem patīk viss mainīgais. Tiklīdz šī zīme jūt, ka stagnē kādā no dzīves jomām, viņa jūtas iesprūdusi un krīt panikā.

Mežāzis
Atlaišana no darba. Mežāzi ļoti augstu vērtē savu finansiālo stabilitāti un amata nosaukumu. Atlaišana no darba satricinās viņa stingros pamatus.

Ūdensvīrs
Netaisnības redzēšana. Ūdensvīrs ieraugot netaisnību savā dzīvē vai pret kādu savu tuvinieku kļūs neticami aizkaitināts.

Zivis
Steidzināšana. Zivīm steidzama lēmuma pieņemšana, bez laika to kārtīgi apdomāt ir sliktākais murgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru