10 iemesli, kādēļ NEIEMĪLĒTIES katrā no zodiaka zīmēm

Bieži vien tiek runāts par zodiaka zīmju labajām īpašībām un to, kāpēc tās ir vērts mīlēt. 

Šoreiz apskatīsim 10 iemeslus, kādēļ tev nevajadzētu iemīlēties katrā no zodiaka zīmēm!

Mēs esam droši, ka 10 iemesli nemīlēt kādu no zīmēm nekad nespēs sacensties ar vairāk kā 100 iemeslus, kāpēc tās būtu vērts mīlēt.  🙂

AUNS

Viņi spēj normāli funkcionēt tikai savā kārtībā, tāpēc necietīs, ja kāds to mēģinās mainīt.

Auns nav tā zodiaka zīme, kura pati piekāpjas. Attiecībās ar Aunu vienmēr būs jāpiekāpjas tieši tev. Turklāt, zelta vidusceļu ar Aunu nemaz tik viegli nav atrast.

Auns ir ļoti spontāns un traks. Daudziem ir grūti izsekot līdzi viņa vēlmēm un dinamiskajai dabai.

Viņam ir ļoti grūti saprast citu cilvēku vēlmes, tāpēc, ja vēlies būt ar viņu attiecībās, rēķinies ar to, ka šeit dažādi mājieni tiks pilnībā ignorēti.

Auns necieš kritiku, un, atklāti sakot, to nemāk pieņemt, tāpēc, ja tev ir kaut kas slikts sakāms par Aunu, tad labāk paturi to pie sevis.

Ar Aunu ir grūti sadzīvot, jo viņu var nokaitināt pat pēdējais sīkums. Un, ticiet mums, strīdēšanās ar Aunu ir pēdējā lieta, ko vēlaties darīt.

Auns ir ļoti īpašniecisks un greizsirdīgs, tāpēc nedodiet viņam iemeslu tādam kļūt!

Auns ir ļoti augstās domās par sevi, tāpēc nemēģiniet viņam iestāstīt pretējo!

Viņš mīl kontrolēt citus, tāpēc šis ir viens aspekts ar kuru būs jārēķinās, ja vēlies uzsākt attiecības ar Aunu.

Auni ir ļoti karstasinīgi cilvēki, viņi rīkojas ātri, tomēr par savu rīcību un tās sekām iedomājas tikai tad, kad viss jau ir paveikts.

VĒRSIS

Vērsis ir ļoti mīlošs, taču reizēm šīs izpausmes var pārtapt greizsirdībā un privātīpašnieciskumā.

Vērši ir ļoti spītīgi un stūrgalvīgi, tāpēc pierādīt pretējo viņam ir ļoti grūti. Reizēm liekas, ka Vērši apzināti rīkojas otrādi tam, ko viņam saka citi.

Viņi reti kad ieklausās citu cilvēku dotajos padomos, turklāt neklausa pavēlēm. Ja gribi, lai Vērsis rīkojas pēc tavas iegribas, tad… gribi tālāk, jo tas vienkārši nenotiks!

Vērsis ir ļoti savtīgs, un, ja viņam jāizvēlas starp savām un partnera interesēm, viņš var izvēlēties savas.

Kaut arī Vērsis ir ļoti uzticams, reizēm ir grūti uz viņu paļauties, jo arī Vērsim bieži vien var mainīties garastāvoklis. Vērsis ļoti ietekmējas no tā, kādas ir viņa attiecības ar tuvākajiem.

Vērsis necieš melus – pilnīgi nekādus. Ļoti iespējams, ka attiecībās vēlēsies dominēt un kontrolēt.

Vērsis ir ļoti prasīgs, un viņa prasības ar laiku tikai aug. Piemēram, gultas veļai vienmēr ir jābūt tīrai, tāpat arī mājoklim.

Problēmas attiecībās var rasties tad, kad ir jāatrisina kāds finansiāls jautājums. Vērsis nežēlos naudu labām lietām, tomēr necietīs redzēt, ja partneris to tērēs nevajadzīgajam.

Vērsim ir svarīgi, lai dažādu lēmumu pieņemšanā tiktu iesaistīts arī viņš. Tu nevari uzaicināt ciemos savus vecākus, nepabrīdinot Vērsi.

Viņš ir lielisks uzklausītājs, tomēr liela runāšana viņam nav raksturīga. Nereti sagādā grūtības apspriest ko tādu, kas viņu ir aizvainojis.

DVĪŅI

Viņi iemācīs jūs, ka cilvēki nav tādi, kādi izliekas. Dvīņiem dzīvē ir piešķirtas divas dažādas lomas. Viņi var būt ballītes gars, vakara nagla, taču pēc tās pārvērsties par ļoti emocionāliem un jutekliskiem cilvēkiem. Viņi ir vienpaši, kas ļoti bieži alkst pēc laika sev, lai visu kārtīgi apdomātu un pārdomātu.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi jūs mīlēs tādus, kādi esat. Dvīņi neiemīlas pārāk bieži, taču, kad iemīlas, attiecībām atdod sevi visu – un pat vēl mazliet vairāk. Viņu aizraušanās jūs piesaistīs, pirmkārt, garīgi. Viņiem ir vajadzīgs partneris, kas mudinātu viņus kļūt par labākiem cilvēkiem.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi jums spēs piedot jebkādus pāri darījumus. Taču pat tad, kad Dvīņi būs jums piedevuši, jums nāksies cīnīties ar sevi, lai piedotu paši sev.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi atradīs laiku, lai jūs izzinātu. Turklāt viņi darīs visu iespējamo, lai būtu tāds cilvēks, kādu jūs vēlētos redzēt sev blakus. Viņi uzzinās par visām jūsu pagātnes kļūdām, taču viņiem pats svarīgākais būs tas, kas jūs esat šobrīd.

Neiemīlieties Dvīņos, ja nevarat saprast to, ka viņiem nepieciešama telpa. Viņi nerunās par jums visu dienu un nedomās katru mīļu brīdi. Taču viņi jūs patiesi mīlēs un atvēlēs visu savu atlikušo laiku. Dvīņi ir dzimuši līderi un darbaholiķi, kas tiecas pēc panākumiem. Viss, kas jums partnerī ir nepieciešams, – sapratne un atbalsts, kā arī gara pavada.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem atdos jums visu savu sirdi, un jums nekas cits neatliks, kā vēlme sniegt viņiem pretī to pašu.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi ir bezcerīgi romantiķi – viņi atceras visas jūsu mīļākās dziesmas un vietas.

Neiemīlieties Dvīņos, jo, neskatoties uz to, ka viņi ir ļoti spēcīgi, viņiem ir ļoti grūti uzticēties citiem cilvēkiem, grūti pielaist sev kādu tuvu klāt. Taču, ja esat cilvēks, kuram var uzticēties, tad jūs iegūsiet patiešām uzticamu un tuvu saikni.

Lasi arī: Aplūko šo attēlu; pirmā lieta, kuru pamanīji, par tavu raksturu var pateikt ļoti daudz

Neiemīlieties Dvīņos, jo jums radīsies vēlme aizsargāt viņus no visa ļaunā, kā arī tiem, kas vēlas viņus ļaunprātīgi izmantot. Jūs tik ļoti rūpēsieties par šo cilvēku, ka viņa labklājība jums būs pirmajā vietā. Viņi iemācīs jums beznosacījuma mīlestību.

Jūs zemapziņā jau teiksiet viņiem “Es tevi mīlu”, un, līdzko saņemsiet pretī šādu pašu atbildi, sapratīsiet, ka jums ir ārkārtīgi paveicies šajā dzīvē.

VĒZIS

Ja jūs pierādīsiet, ka esat tā vērti, viņi atdos jums sevi visu. Viņi cenšas no visas sirds atvieglot dzīvi saviem tuvajiem un mīļajiem, tajā skaitā arī jums.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi aizsargā savu dvēseli. Jums būs jāpacenšas, lai varētu satuvināties ar viņiem. Viņi atgrūž jūs ar mērķi, ka jūs paši centīsieties viņiem pietuvoties. Viņu mīlestību un uzticību ir ļoti grūti iekarot, taču tas labākais dzīvē nenāk tik viegli.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi atcerēsies visu, ko būsiet viņiem teikuši. Viņi atcerēsies par lietām un notikumiem, kas atgadījušies jau sen, sen atpakaļ, par ko jūs, visticamākais, jau sen būsiet aizmirsuši.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi pārāk daudz par citiem rūpējas. Viņi satraucas par to, kā jūs jūtaties, viņi baidīsies aizskart jūsu jūtas. Viņi vēlas, lai esat laimīgi.

Taču viņiem ir savs mīnuss – Vēžiem ir svarīgi, ko par viņu domā citi cilvēki. Nelabvēļi var ļoti ātri izvest viņus no pacietības, bet jums katru reizi būs ar to jāsamierinās.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi ir pārāk jūtīgi un emocionāli. Viņi iemācīs jums uz situāciju palūkoties no dažādiem skatu punktiem, būt daudz uzmanīgākiem un ielūkoties cilvēkos. Jūs pamanīsiet, ka rūpējaties ne tikai par sevi, bet arī par visiem apkārtējiem, kā arī to, kā jūsu darbības vai sacītais viņus ietekmē.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi nav par sevi pārliecināti. Cilvēku pūlī viņi satraucas, kļūst kautrīgi. Viņiem nepatīk cilvēku pūļi, taču, ja kāds viņu novedīs malā un parunās aci pret aci, viņi jutīsies ļoti komfortabli.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi vienmēr klausa savai sirdsbalsij. Pat tad, ja tā ir iracionāla un neloģiska izvēle, viņi rīkosies tā, kā jutīs, ka ir nepieciešams. Viņi ir ietiepīgi, ja runa ir par viņu vēlmēm.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras mēdz spēlēties ar vīriešu jūtām

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi ir mierīgi, mīļi, ar viņiem var ļoti viegli komunicēt. Kad ar viņiem satiksieties, sajutīsieties tā, it kā jūs viņu pazīstu visu savu dzīvi.

Neiemīlieties Vēzī, jo jūs tāpat viņā iemīlēsieties. Jūs varat viņu atgrūst un pateikt, ka nevēlaties attiecības, taču kādu rītu pamodīsieties un sapratīsiet, ka mīlat viņu vairāk par savu dzīvi.

 

Lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru