Apokaliptiskais horoskops. Kā katras zodiaka zīmes pārstāvji izturētos pēc pasaules gala?

Auns: Lai arī sākotnēji izbijies, tomēr ātri vien pieņem pašpasludināta Ēnu līdera lomu, atsakoties piekāpties pat vismazākajā sīkumā: “Tas varētu būt dzīvības vai nāves jautājums!”.

Vērsis: Visu laiku nobijies, bet nejaušības dēļ izdzīvo ilgāk nekā citi. Citas zīmes vēršas pie Vērša kā patiesā vadoņa, jo katram viņa pieņemtajam lēmumam līdzi nāk gana daudz apdomas un izpratnes par to. “Tā kā, visticamāk, mēs šodien jebkurā gadījumā iesim bojā, tikpat labi mēs varētu vienlaikus praktiski un jautri pavadīt laiku.”

Dvīņi: Savā ziņā pieprot visu, bet specializējas uzbrukumā. Dvīņi manīja apokalipsi tuvojamies jau pa gabalu, bet neko nedarīja, jo tas tik ļoti nemaz neuztrauca. Dvīņi ar prieku sekos pavēlēm, lai arī kādas tās būtu. “Pagaidām viss vēl ir kārtībā.”

Vēzis: Viss notiekošais Vēzi mazliet nomāc, bet spēj sevi saturēt kopā, kamēr vien ir ēdiens un laba kompānija. Vēzis uzņemās lauksaimnieka lomu un gatavo ēdienu un uzkopj ikreiz, kad atrodas iekštelpās. “Hahaha!”

Lauva: Lauva reiz ar nepacietību gaidīja apokalipsi, bet domāja, ka tā būs pavisam savādāka nekā tā izvērtās patiesībā. Lauva pavada daudz laika iekštelpās, izliekoties, ka zina vairāk nekā patiesībā un rutīnas pēc pamanās iecelt sevi par neoficiālo pavāru un stāstnieku. Daudzi no Lauvas stāstiem izvēršas tik grandiozi, ka citas zīmes sāk uzskatīt, ka viņa “rejas” ir bīstamākas nekā “kodiens”, bet aiz bailēm aizvainot Lauvas jūtas viņi visi izliekas, ka tām tic. “Tev patiešām nevajadzētu doties pārāk tālu ārpusē, jo mežonīgie bandīti tevi apēdīs dzīvu!”

Jaunava: Jaunava ir dīvaini apātiska pret visu notiekošo un kļūst par jaunu biedru vervētāju, lai arī kādā grupā nonāktu. Jaunava, šķiet, vienmēr ir visiem apkārt, un cilvēki sāk uzskatīt, ka viņa arī ir iesaistīta itin visā, par spīti tam, ka Jaunava patiesībā nemaz neko nesaka vai pat nedara. “Ei, kas notiek?”

Svari: Apokalipse Svarus daļēji traumatizē, bet tik un tā viņi mēdz nākt klajā ar spīdošiem risinājumiem lielākajai daļai problēmu. Svariem patiesībā rodas pārāk daudz risinājumu, kas nomāc visus ar neskaitāmām izvēles iespējām. Svari patiesībā tādā veidā ir kļuvuši par terapeitu, kas savā ziņā ir traģiski, jo neviens nespēj palīdzēt Svariem tikt galā pašiem ar savām problēmām. “Dod man brītiņu, es apdomāšos un tūliņ sniegšu tev atbildi.”

Skorpions: Skorpions ir patīkami satraucies, un viņam ir galīgi aplamas idejas, kā vajadzētu rīkoties. Skorpions ar nepacietību vēlas sākt dumpjus, grautiņus un dabiski kļūst par bandītu. Ikkatru reizi, kad Auns nāk klajā ar pārspīlēti vardarbīgu plānu, Skorpions ir pirmais, kurš piekrīt un pie viena arī itin viegli piesaista Dvīņus un Jaunavu. Par nelaimi, kaut arī Skorpions ar nepacietību ir gatavs doties cīņā, diemžēl viņš nekad nav veltījis laiku, lai iemācītos, kā vai kāpēc. “Dodamies nozagt mašīnu un atņemt biskvītus pirmajam, kuru satiksim!”

Strēlnieks: Nobijies, bet arī ļoti atsvešinājies no visa notiekošā, Strēlnieks lielāko daļu laika pavada, sapņojot par nākotni un tās plāniem kopā ar Mežāzi un Vēzi, kaut arī ne uz mirkli neviens patiesi nemēģina to realizēt dzīvē. Strēlnieks daudz palīdz tīrīšanas un gatavošanas darbos, bet ir uzņēmies sapņotāja un ideālista lomu. “Šī zeme būtu daudz skaistāka, ja mums būtu dzīvnieku.”

Mežāzis: Tā kā Mežāzis ātri spēj pielāgoties, viņš pārāk ilgi nekavējās pagātnē. Viņš ieklausās daudzās Strēlnieka idejās par nākotni un patiesībā izdomā, kā tās izmantot realitātē, lai atjaunotu sabiedrību kā izgudrotājs. “Sabiedrība dabīgi atjaunosies jebkurā gadījumā, tāpēc tikpat labi mēs tai varētu piepalīdzēt. Iesākumam mēs varētu uzbūvēt fermas un atjaunot saimniecību.”

Ūdensvīrs: Itin viss Ūdensvīru ir dziļi emocionāli ietekmējis, un viņš pavada daudz laika vienatnē, domājot par pagātni, kaut arī grupās ir priecīgs koncentrēties uz tagadni. Lielāko daļu laika Ūdensvīrs pavada, palīdzot realizēt Mežāža plānus kā vēl viens pāris roku. Ūdensvīrs kļūst par celtnieku un būvētāju.

Zivis: Tā kā Zivis ir pārbiedējis itin viss, viņš ļoti labi spēj aizstāvēties. Zivis ātri vien atkausies no jebkura, neuzdodot nekādus jautājumus tam, kurš vien pienāks pārāk tuvu, bet bieži vien cīnās vairāk ar kaisli nevis prasmi. Diemžēl Zivis iet bojā vienas no pirmajām. “Man ir grūtības aizmigt, tāpēc labāk palikšu vien izlūkos.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru