Apple cienītāji steidz pirmie iegādāties jaunos iPhone modeļus

No šodienas visā pasaulē, kā arī Latvijā var oficiāli iegādāties jaunākos zīmola “Apple” viedtālruņus – iPhone XS un XS Max.

Pie “Apple” produkcijas autorizētā izplatītāja Latvijā “Euronics” veikala durvīm tirdzniecības centrā “Alfa” jau pirms atvēršanas pulcējās vairāki desmiti zīmola piekritēju, lai klātienē novērtētu un iegādātos jaunākos “Apple” modeļus. Šī gada septembrī izziņotie iPhone XS un XS Max tiek uzskatīti par šobrīd inovatīvākajiem, taču arī dārgākajiem iPhone viedtālruņiem – neraugoties uz to, pircēju vēlme tos iegādāties arī Latvijā aizvien pieaug.

Šorīt “Euronics” veikalā tika svinīgi atklāta jauno iPhone XS un XS Max modeļu tirdzniecība. Vairāki desmiti jauno iPhone viedtālruņu nokļuva laimīgo pircēju rokās jau pirmajā stundā. Atklāšanā tehnoloģiju eksperts Reinis Zitmanis prezentēja un klātesošos iepazīstināja ar jaunāko iPhone viedtālruņu modeļu īpašībām, kā arī pārbaudīja klātesošo zināšanas par zīmolu. “iPhone XS” uzbūve līdzinās pērnā gada iPhone “X” modelim – tā ekrāns ir 5,8 collas liels, bet “iPhone XS Max” ir krietni iespaidīgāks – ar 6,5 collu ekrānu. Abi modeļi pieejami sudraba (Silver), astro pelēkajā (Space grey) un zelta (Gold) krāsā. Apple iPhone XS cena “Euronics” veikalā ir sākot no 1169 EUR, bet iPhone XS Max sākot no 1269 EUR. Taču jārēķinās, ka pieejamo ierīču daudzums ir ierobežots.

“Pagājušajā gadā “Euronics” pārdeva tā vēsturē vislielāko iPhone modeļu skaitu. Vispieprasītākais bija tieši iPhone X, kam sekoja iPhone 7 un iPhone 8. Arī ar jaunākajiem iPhone modeļiem XS un XS Max paredzam labus pārdošanas rezultātus,” informē “Euronics” mazumtirdzniecības vaditājs D. Dzenis.

Jaunajos viedtālruņos tapāt kā iepriekš ir “3D Touch” funkcija un drošākā sejas atpazīšanas tehnoloģija pasaulē “Face ID”, kas atpazīst seju mazāk kā sekundes laikā. Abiem modeļiem ir divas 12 megapikseļu kameras ar optisko attēla stabilizāciju, 2x optisko un 10x digitālo tālummaiņu un uzlabotu zibspuldzi. Ierīces pieejamas ar 64 GB, 256 GB vai 512 GB iebūvēto atmiņu. “Euronics” veikalos “Apple” jauno ierīci iespējams iegādāties bez piesaistes kādam no telekomunikāciju operatoru līgumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru