Ar ko īpašs Mežāzis? 10 iemesli, kādēļ tev ar viņu vajadzētu iepazīties

10 interesanti punkti par Mežāzi!

1. Šķiet garlaicīgs. Bet, iespējams, pats interesantākais un jautrākais no visiem. Noteikti zina, kā sagādāt jautrību. Bet negaidi to pirmajā dienā, kad iepazīsieties. Liec saprast, ka esi tā vērts.

2. Tev patīk cilvēkus pārmācīt ar sūru un rūgtu patiesību, it īpaši tas attiecas uz personām, kuras domā, ka zina pilnīgi visu.

3. Tu esi ārkārtīgi uzmanīgs attiecībā pret lēmumu pieņemšanu un rīcību, jo nekādā gadījumā nevēlies pieļaut pagātnes kļūdas.

4. Vispār ir diezgan kautrīgs komunikācijā ar cilvēku, kas viņam patīk! Tāpēc pirmajā randiņā viņš runās maz! Bet kad atvērsies, tad būs ļoti jautrs!

5. Šķiet, ka Mežāzis lieliski jūt, kad kāds cilvēks nav uzticams, jo īpaši labi atpazīst melus, tomēr ne vienmēr par tiem kaut ko saka.

6. Ja tu viņam nepatīc, tad tā jau ir tava problēma, nevis viņa. Stājies rindā! Viņu reti kad uztrauc apkārtējo cilvēku viedoklis.

7. Mežāžus vada teju dabisks instinkts visus darbus paveikt pēc iespējas labāk un precīzāk. Ja viņu kaut kas patiesi aizrauj, tad atdosies tam pilnībā.

8. Mežāzis ir lielisks draugs, jo viņš pat pašās sliktākajās situācijās spēj rast visoptimālākos risinājumus un draugus izglābt no nepatikšanām.

9. Lielisks organizators, jo spēj strādāt pie vairākiem projektiem vienlaicīgi! Ja grib, tad var visu! Mežāžiem biežāk vajadzētu noticēt saviem sapņiem!

10. Mežāži var lepoties ar savu uzticamību. Apkārtējie zina, ka uz viņiem var paļauties, un ka viņš savus tuvākos nepievils. Pavisam kas cits no Mežāža ir sagaidāms tad, kad runa ir par biznesu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru