Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā ūdens zīmju pārstāvjiem

Uzzini, ar kurām zodiaka zīmēm Skorpionam, Vēzim un Zivīm zvaigznes sola sliktu kopdzīvi!

Tas, protams, nenozīmē to, ka šī informācija ir kā akmenī iekalta. Daudzi pāri kalpo par spilgtu piemēru, ka ne viss vienmēr ir tā, kā zvaigznes saka. Tomēr, jāatceras, ka ļoti daudzas lietas ietekmē arī dzimšanas gads, laiks un citi faktori!

VĒZIS

Vēži dzīvo saskaņā ar savām jūtām un viņiem dabiski šķiet paust tādas jūtas, kādas viņus pārņēmušas dotajā brīdī. Ūdensvīram, gluži pretēji, nepadodas emociju izrādīšana, ja viņu piespiedu kārtā tām pakļauj, Ūdensvīrs noteikti atsvešināties un meklēs glābiņu no šīs situācijas.

Tas, ka Ūdensvīrs un Vēzis dzīvo kopā, nenozīmē, ka viņiem jāiesaistās vienam otra emocijās. Problēma slēpjas tajā, ka šo zīmju gaumes krasi atšķiras. Vēzim patīk tradicionālas dekorācijas mājas interjerā, bet Ūdensvīrs dod priekšroku unikālām un atšķirīgām lietām, dažkārt pat dīvainām un ekscentriskām. Vēzim nepieciešamas telpas, kas garantē mieru, bet Ūdensvīram kārojas atrasties stimulējošā un uzbudinošā vidē.

SKORPIONS

Seksuālā ziņā šie abi ir ideālā kombinācija, bet viss pārējais gan ir galīgi garām. Lai arī starp viņiem virmo jūtu ķīmija, šo zīmju personības ir krasi atšķirīgas. Skorpions ir intensīvs, kaislīgs un augstu vērtē patiesību; Dvīņi patiesības atklāšanas ziņā ir vaļīgāki.

Lasi arī: Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā zemes zīmju pārstāvjiem

Tiklīdz Skorpions atklātu, ka Dvīņi praktizē “baltos melus”, starp viņiem viss būtu cauri. Skorpioni mīl pavadīt laiku vienatnē un privātā gaisotnē, bet Dvīņiem kā gaiss nepieciešama socializēšanās un atrašanās cilvēku sabiedrība. Skorpioni Dvīņus uzskata par pārāk nepatiesiem un virspusējiem. Dvīņi vienkārši nav tik intensīvi un koncentrēti kā Skorpioni.

ZIVIS

Zivīm patīk sapņot, radīt, iedomāties, bet Aunam patīk tikai un vienīgi rīkoties. Šie abi nesaprot viens otru un diez vai spētu iemācīties to darīt. Auns Zivīm pateiktu ko ļoti atklātu, bet Zivis vairs ar viņu nekad nevēlētos runāt, viņas par to satrauksies vel ilgi pēc tam, kad Auns teikto būs aizmirsis.

Zivis nesaprot Auna sāncensības garu, pēc vairāku atteikumu saņemšanas no Zivīm par dalību jebkādās sporta sacensībās, Auns neizbēgami nonāks pie secinājuma, ka viņiem abiem nebūt nepatīk vienas un tās pašas lietas. Aunu interesē aizraujoši piedzīvojumi, turpretī Zivis labprātāk dotos fantāziju ceļojumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru