Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā zemes zīmju pārstāvjiem

Uzzini, ar kurām zodiaka zīmēm Vērsim, Jaunavai un Mežāzim zvaigznes sola sliktu kopdzīvi!

Tas, protams, nenozīmē to, ka šī informācija ir kā akmenī iekalta. Daudzi pāri kalpo par spilgtu piemēru, ka ne viss vienmēr ir tā, kā zvaigznes saka. Tomēr, jāatceras, ka ļoti daudzas lietas ietekmē arī dzimšanas gads, laiks un citi faktori!

VĒRSIS

Vērsis vēlas, lai viņa māja būtu skaista un sakopta kā svētnīca, turpretī Strēlnieku it nemaz nesarauc tas, kas notiek mājās. Strēlniekam mājas nepieciešamas, lai būtu kur atgriezties pēc ilgstoša ceļojuma no svešām zemēm, bet viņam nepatīk, ka kaut kas varētu viņu aizkavēt vai aizturēt. Ne Vērsim, nedz Strēlniekam visai labi padodas zelta vidusceļa atrašana strīdīgās situācijās.

Vērsim svarīga ir atbildības uzņemšanās un viņš pats tajā neiesaistās vieglprātīgi. Strēlnieks vislabprātāk iztiek bez jebkādas atbildības un saistību uzņemšanās, tieši viņa vieglprātības dēļ šiem abiem būs grūti parakstīt kādu īres līgumu vai jebkādu citu dokumentu.

Lasi arī: Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā uguns zīmju pārstāvjiem

JAUNAVA

Jaunavai patīk redzēt visu kārtīgu, lietam jāstāv savās vietās, bet pārējam jābūt izvietotam piemērotās glabātuvēs. Bet Strēlniekam it nemaz nepatīk ko kārtot vai tīrīt, nemaz nerunājot par lietu novietošanu tur, kur tās paņemtas, viņš to noteikti nedarīs, līdz tiks piespiests. Tieši tas Jaunavai liek plēst matus ārā no galvas.

Strēlnieks savā būtībā ir daudz vienaldzīgāks un spontānāks, Jaunava viņu uzskata par nepieaugušu un kādā ziņā necienīgu. Jaunavai patīk skaidro noteikt robežas, turpretī Strēlniekam patīk tās pārkāpt un izaicināt. Šīs abas zīmes būtu kā divi pastāvīgās ķildās esoši bērni.

Lasi arī: Lielais talantu horoskops katrai zodiaka zīmei

MEŽĀZIS

Mežāzis ļoti apdomīgi rīkojas pirms pirmā soļa speršanas, viņš noteikti visu apsver no dažādiem rakursiem, bet Auns dzīvo tikai un vienīgi šodienai, rūpējoties tikai par gūtajiem iespaidiem. Mežāzis noteikti nespētu piemēroti novērtēt Auna mīlestību pret riskantām situācijām un muļķīgiem lēmumiem.

Mežāzis vienkārši ir pārlieku stabils un uzmanīgs, lai patiktu Aunam. Mežāzis krāj naudu un gatavojas nākotnei, turpretī Auns dzīvo tikai šodienai, rūpējoties par esošo pieredzi. Iedomājies situāciju, kurā Mežāzis rūpīgi montē kādu mēbeli, bet Auns viņu pamet vienu pašu un dodas izmēģināt roku klinšu kāpšanā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru