Iznācis žurnāla “Praktiskā Astroloģija” speciālizdevums “Uztura noslēpumi”

Iznācis žurnāla “Praktiskā Astroloģija” jaunais speciālizlaidums “Uztura noslēpumi”, kurā apkopoti vērtīgākie speciālistu ieteikumi no “Praktiskās Astroloģijas’’ zelta fonda. Par veselīgu uzturu, ēšanas režīmu un diētām stāsta pieredzes bagāti mediķi, uztura speciālisti, kulinārijas eksperti, astrologi.

“Pavasaris klāt ar veselīgajiem zaļumiem, nav tālu līdz pirmajām zemenēm, un tad jau drīz arī vasara ar bagātīgu augļu un sakņu klāstu. (Te runāju par to, kas pašu zemē izaudzis, ne cauri puspasaulei šurp atceļojis.) Pavasaris ir klāt arī ar vēlmi sapurināties, labāk izskatīties un, iespējams, arī ar domu par kādu “brīnumdiētu”, kas acumirklī sniegtu kāroto efektu. Bet… dzīvē tā nenotiek, un veselīga ēšana tomēr ir tāds ilgtermiņa process. Kā zināms, ekstrēmi pasākumi vēlamo rezultātu sniedz tikai uz laiku,” stāsta žurnāla “Praktiskā Astroloģija” galvenā redaktore Guna Kārkliņa.

Saturā par veselīgu uzturu savu profesionālo viedokli pauž profesors, gastroenterologs Anatolijs Danilāns, kā arī dietoloģe Lolita Neimane. Savukārt astroloģijas nozīmi veselīga uztura piekopšanā skaidro astroloģe, rakstniece Maija Dambe Kollinsa un sertificēta astroloģe Māra Ošuroka. Speciālizdevumā iekļauti arī informatīvi raksti, tostarp ūdens nozīme kā fiziskajai, tā garīgajai veselībai, kā arī lāzerepilācijas procedūru priekšrocības.

Lasiet, izmēģiniet, domājiet!

Žurnāla “Praktiskā Astroloģija” speciālizdevumu izdod SIA “Mediju nams”, un to var iegādāties preses tirdzniecības vietās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru