Bērnības horoskops – Uzzini, kāds ir katras zīmes pārstāvis bērnībā

VĒZIS

Mazais Vēzītis ir draugs visiem, viņš ar visiem saprotas un strīdos neiesaistās. Reizēm pat uzņemas padomdevēja lomu.

LAUVA

Mazajai Lauviņai patīk būt cilvēkos, bet mājās, kad viena, tā ir bezgala klusa. Varētu pat teikt, ka Lauviņa “barojas” no citu pozitīvajām emocijām. Mīl pārģērbšanās spēles, kā arī spēles frizieros.

JAUNAVA

Mazā Jaunaviņa, puisis vai meitene, jau no agra vecuma ir pretējā dzimuma mīlēta. Ātri vien apgūst, kā iepatikties citiem, tādēļ to izmanto savā labā, kad vien nepieciešams.

SVARI

Mazie Svariņi sevī jūt pasaules glābēju, tādēļ cenšas kļūt par samierinātāju ikvienā pagalma strīdā. Bet sevī jūtas ļoti emocionāli un mazliet nepārliecināti.

SKORPIONS

Mazais Skorpioniņš ir drosmīgs jau kopš dzimšanas, arī maziņš būdams gatavs pieņemt ikvienu izaicinājumu. Sportisks, ja mamma domā, kur to meklēt, allaž dodas futbola laukuma virzienā.

STRĒLNIEKS

Ļoti apķērīgs un gudrs jau agrā vecumā, bet tajā pašā laikā kautrīgs un mazliet neveikls. Ne pārāk labi prot atrast jaunus draugus, bet, pieaugot, ir novērojis visu no malas, tādēļ jau vecākos gados zina, kā panākt to, ko vēlas.

MEŽĀZIS

Mazais Mežāzītis jūtās pārāk vecs savam vecumam, tādēļ nezina, kā komunicēt ar sava vecuma cilvēkiem. Parasti uzturas kopā ar pieaugušajiem, lai pabarotu savas alkas pēc zināšanām.

ŪDENSVĪRS

Mazais Ūdensvīriņš bērnībā nejūtas saprasts, tādēļ cenšas pats sevi saprast, šūpodamies šūpolēs, nevis draudzējoties ar citiem bērniem.

ZIVIS

Bērnībā klusas un kautrīgas, mazās Zivtiņas runā tikai tad, kad viņām patiesi ir ko teikt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru