Ceļojumu horoskops – Šādi ceļo katra zodiaka zīme!

 

LAUVA

Lauvai patīk, ja reizi pa reizei viņa nav spēles noteicēja, tādēļ priecājas, ja kāds cits viņas vietā izplāno ceļojumu.

JAUNAVA

Jaunava nedosies nekur “pa galvu, pa kaklu”. Lauvai ir nepieciešams ceļojuma plāns, zināms galamērķis un ceļš, kā uz to nokļūt.

SVARI

Svari nevēlas tradicionālo ceļojumu aģentūru ceļojumu. Svari vēlas kādu, kas paņemtu aiz rokas un izrādītu tūristiem nepieejamos dārgumus un vēstures pieminekļus.

SKORPIONS

Asais Skorpions, brīnumainā kārtā, ir uzticams un patīkams ceļojuma biedrs. Tas nevēlas doties viens, jo izjūt komfortu no tā, ka spēj kādu pieskatīt un uzraudzīt ceļojuma laikā.

Lasi arī: 10 interesanti un neparasti fakti par katru zodiaka zīmi

STRĒLNIEKS

Strēlniekam ceļojums ir sekundārs, pats svarīgākais ir uzņemt izcilas fotogrāfijas, ar kurām palielīties draugiem un radiem.

MEŽĀZIS

Mežāzis uzskata, ka ceļojums nav izšķērdēšanās, jo, viņaprāt, labs ceļojums ir lēts ceļojums. Bet lēts nav tas pats, kas slikts.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs nevēlas justies viens, bet arī vēlas justies viens. Tādēļ ceļojumā tas dodas kopā ar kādu, bet izklaidējas atsevišķi no šīs personas.

ZIVIS

Zivis, mazās, jaukās, emocionālās būtnes negrib ceļot, bet grib būt kopā ar mīļoto cilvēku. Tāpēc tām pat nav svarīgi, kurp doties, galvenais, kopā ar īsto personu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru