4 Zodiaka zīmes, kuru daiļā dzimuma pārstāves ir lieliskas padomdevējas

Šīm sievietēm vienmēr ir vērts prasīt padomu!

Nereti ir grūti atrast kādu, kas sniegtu tik tiešām labu un vērtīgu padomu, jo bieži vien kāds nemaz līdz galam neizprot tavu situāciju.

Šīs četru Zodiaka zīmju sievietes zina gan, tāpēc spēj sniegt vislabākos padomus. Kāda ir izgājusi cauri teju katrai iespējamajai situācijai, bet kāda vienkārši ir neizsakāmi empātiska, ka spēj tev just līdzi un iejusties tavā ādā, pasakot, ko tādā situācijā darītu pati.

Lasi arī: Melu horoskops: Kā melo vīrieši, bet kā to dara sievietes

VĒRSIS

Vēršu sievietes noteikti ir tās draudzenes, pie kurām vērsties pēc padoma, jo viņas daudz ko ir piedzīvojušas uz savas ādas. Šīs sievietes sniedz padomus, balstoties uz savu pieredzi, kā arī vienmēr ir godīgas un pasaka visu tā, kā tas ir.
Viņas neieteiks rīkoties tā, kā tev šķiet pareizi, bet gan skaidri un gaiši pateiks, kāpēc tavs plāns neizdotos. Turklāt viņas zina, ka tu vari arī nepiekrist un rīkoties pēc saviem ieskatiem. Viņas neturēs ļaunu prātu.
Ja tev ir vajadzīgs padoms mīlestības jomā, dzīvē, un visā, kas ir tam pa vidu, Vērsis tev palīdzēs. Šīs sievietes nekautrējas runāt par personīgām lietām, un tāpēc ar viņām ir viegli sarunāties.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru