Dabas horoskops – kāds koks tu esi, atbilstoši savam dzimšanas datumam?

Egle (02.01.-11.01.;05.07.-14.07.)- Staltā egle ir auksta un skarba, tiecās pēc greznības, ekskluzīva dzīvesveida un izklaidēm. Pēc dabas ir visai kaprīza un komunikācija ar viņu ir visai apgrūtinoša, spītīga , atzīst tikai savu viedokli, ir neatkarīga un patstāvīga. Bieži vien egle jūtās vientuļa, ir mazrunīga, reti izsaka savas domas, toties ja ir nospraudusi mērķi, viņu apstādināt nespēs neviens. Viņas mīlestība varbūt bezgalīga, bet tas nenozīmē, ka viņa pilnībā uzticās savai otrajai pusītei.  Darbu egle uztver nopietni- viņai piemīt liela atbildības sajūta, inteliģence un analītiskā domāšana. Vienmēr izvēlās grūtāko ceļu, nekad nezaudē ticību saviem spēkiem.

 

Goba (10.02.-18.02.;14.08.-23.08.)-Stiprā un pieklājīgā goba prot ātri pielāgoties  dažādiem apstākļiem,  prot rīkoties nekavējoties. Ir īsta sabiedrības dvēsele, viņa nezina, kas ir kautrība, tāpēc visur jūtās kā  mājās, patīk būt uzmanības centrā pārsteigt un šokēt apkārtējos. Mēdz ātri zaudēt paškontroli, tik pat kā nesaprot humoru, un mūždien iekuļās nepatikšanās. Tiesa gan viņa spēj arī pati no tām visai veikli izkulties. Gobas labākās īpašības ir ietiepība, izlēmība un neatkarība. Mīlestība gobas izpratnē ir emocijas ar lielo burtu, ja viņa kādā pa īstam iemīlas tad tas ir uz mūžu.

 

Ciprese (25.01.-03.02.;26.07.-04.08.) –Cipreses zīmē dzimušajiem parasti ir personības ar lielo burtu – viņiem ir savs stils, redzējums un viedoklis it visā. Jebkuru situāciju dzīvē uztver viegli, ir ļoti mērķtiecīga un nesamierinās ar mazumiņu – gatava jauniem izaicinājumiem. Nejūt diskomfortu nekādos apstākļos. Ciprese ātri pieaug un kļūst patstāvīga. Jūtas cipresei ir ļoti svarīgas. Mīlestībā viņa ir uzticīga, vairāk par visu cipresei patīk sapņot. Vienmēr sniegs palīdzīgu roku  tuvākajam smagā situācijā.  

 

Papele (04.02.-09.02.;05.08.-13.08.)- papele mīl  pārmērīgi rūpēties par savu ārējo izskatu,  nekad nav gana labi- vienmēr atrodas kaut kas ko pielabot. Depresīvajai papelei ir  nepieciešama labvēlīga apkārtējās vides ietekme. Ir ļoti trausla, lai gan meistarīgi māk to noslēp zem bezrūpības maskas un viegli pakļaujas pesimismam. Labākās īpašības drosme un lepnums. Tie, kas Papeli nepazīst uzskata ka viņa ir jautra un bezrūpīga. Mīlestībā papelei ir svarīgs katrs sīkums, pat mazākā kļūda var sabojāt attiecības ar viņu. 

 

Priede (19.02.-29.02.;24.08.-02.09.)- Priedes zīmē dzimušie ir smalki un apkārtējiem liekas pievilcīgi, prot izcelt savas labākās rakstura īpašības- viņa ir draudzīga, enerģijas pilna un mērķtiecīga. Nebaidās riskēt, lai sasniegtu savus mērķus, zina, ko vēlās, tāpēc negaida, kad panākumi kritīs. Pret apkārtējiem dāsna un izpalīdzīga. Priedei ir tikai viena vājā vieta – mīlestība. Priede ir impulsīva un ātri iemīlas, no kā pēcāk smagi cieš.

 

Pūpols (01.03.-10.03.;03.09.-12.09.)-  melanholisks it visā – viņaprāt skaistums slēpjas vienkāršās lietās. Pēc  dabas ir ļoti emocionāls un jūtīgs, prot tvert mirkli, dievina izklaidēties, tic saviem spēkiem un darba spējām,  nekad neuzspiedīs otram izdabāt savām kaprīzēm. Pūpols ir mierīgs un pacietīgs, pat ja viss uzreiz nesanāk,  nekrīt depresijā. Nemīl kompromisus, galvenā taktika jebkurā situācijā – bezpalīdzība. Pūpolam piemīt radošums,  ir labs psihologi un patiess romantiķis. Pūpolam attiecības bez ciešanām nav attiecības.

 

Liepa (11.03.-20.03.;13.09.-22.09.) –  Liepa apzinās savu pievilcību, un izmanto to – meistarīgi prot sagrozīt galvu ikvienam. Vairāk par visu grib stabilu dzīvi. Brīžiem liepas zīmē dzimušie ir pārāk mierīgi, delikāti un atturīgi, viņas personība ir visai pretrunīga – vienu brīdi var priecāties, otrā krist depresijā. Patīkama sarunu biedre, vienmēr uzklausa otru, un dod labus padomus. Mīlas frontē liepa ir visai privātīpašnieciska un greizsirdīga.

 

Lazda (22.03.-31.03.;24.09.-03.10.) – lazda izmisīgi vēlas patikt  visiem. Varbūt jauka un skarba vienlaicīgi  –   noskaņojums ir atkarīgs no garastāvokļa, kas līdzinās zebras strīpām – te melns, te balts. Lieliski prot lasīt cilvēkus. Lazda ir neparedzama, no viņas var sagaidīt jeb ko, ir daudzpusīga, prot uzņemties iniciatīvu.  Attiecības ar lazdu vienlaikus ir patīkamas un mokošas.

 

Pīlādzis (01.04.-10.04.;04.10.-13.10.)- pīlādzis ārēji izskatās trausls, iekšēji tas ir ļoti spēcīgs, vienmēr ir pozitīvs, smaidīgs,  piemīt laba gaume –  ar  ģērbšanās stilu izceļ savas labās īpašības. Prot ātri pielāgoties jebkādiem apstākļiem, ir mazliet egocentrisks, bet patstāvīgs. Ar viņu ir grūti komunicēt. Mīlestībā ir spējīgs daudz dod, bet arī daudz prasa pretī.

 

Kļava(11.04.-20.04.;14.10.-23.10.) –  pēc dabas pedante- it visam dzīvē ir jābūt pa plauktiņiem saliktam. Tiecas ap sevi pulcināt cilvēkus ar labu gaumi,  ir nedaudz nedroša, atturīga un  enerģijas pilna, gatava gāzt kalnus. Nebaidās likt lietā savu nekaunību, lai sasniegtu savus mērķus, patīk ballēties, un  bez pūlēm atrod jaunus draugus. Kļavu nebiedē tas, ko citi varētu par viņu padomāt, mīlestībā vienmēr izvēlās grūtāk ejamos ceļus.

 

Riekstkoks (21.04.-30.04.;24.10.-02.11.) – ir visai kautrīgi, necieš dabiskumu un uztver to kā vāja rakstura pazīmi. Daudzi riekstkoku uztver, kā nervozu, agresīvu egoistu īstenībā viņš ir visai viesmīlīgs, dāsns un drosmīgs,  mēdz būt mainīgs garastāvoklis – vienu brīdi viņš ir labsirdīgs, otru brīdi dusmīgs. Mīl sarežģīt situāciju, ir greizsirdīgs un nelīdzsvarots, vienmēr cenšas būt uzmanības centrā, nebaidās riskēt, neiziet uz kompromisiem.

 

Jasmīns (01.05.-14.05.;03.11.-11.11.) – dzīvespriecīga persona, kā arī foršs sarunu biedrs, pozitīvi ietekmē apkārtējos. Tomēr, lai arī kā Jasmīns necenstos to noslēpt, viņam ātri vien viss sagādā vilšanos un dziļi sirdī viņš ir pesimists. Mēdz būt piesardzīgs un atturīgs, nepatīk, ja kaut kas tiek uzspiests. Šīs zīmes pārstāvji nav materiālisti, bet bieži vien izvēlās labi apmaksātas profesijas. Labās īpašības ir inteliģence, neizsmeļoši enerģijas krājumi un atjautība.

 

Kastanis (15.05.-24.05.;12.11.-21.11.) –  cenšas neizcelties, viņam nepieciešama personīgā telpa, lai attīstītos. Kastaņa zīmē dzimušie ir stipri, pilni dzīvesprieka un ļoti godīgi,  spējīgi izturēt jebkuru spriedzi un pateicoties  tālredzībai, materiālās problēmas viņam ir svešs jēdziens. Uzticas tikai sev, no attiecībām kastanis sagaida iejūtību, sapratni, ja iemīlas tad tikai vienreiz un uz mūžu. Kastanim piemīt punktualitāte un tieksme nodoties sapņainām un filozofiskām pārdomām.

 

Osis (25.05.-03.06.;22.11.-01.12.) – galvenā oša privilēģija ir  spēja patikt cilvēkiem, gan ārēji, gan iekšēji,  dara tikai to, ko pats vēlās, nav patstāvīgas dzīves cienītājs, meklē kādu, kurš parūpēsies par viņu. Zina ko vēlās,  ir patmīlīgs un lepojas  pat ar sīkāko panākumu. Gatavs iet pāri līķiem, lai tikai panāktu savu. Kad runa iet par mīlestību izsver visus par un pret, lai nekļūdītos.

 

Skābardis (04.06.-13.06.; 02.12.-11.12.) – ārējais izskats ir svarīgāks par dvēseli. Vienmēr tiecās uz visu skaisto, cēlo un neparasto, attiecībās ar līdzcilvēkiem ir disciplinēts, pakļaujas apkārtējiem. Izmisīgi vēlās izpatikt apkārtējiem un pierādīt savu svarīgumu, tiecās pēc balvām un godiem, rūpīgi apdomā katru soli, lai nekļūdītos. Nepadodas pat tad, ja ir skaidrs ka iznākums būs negatīvs. Mīlestībā ir labsirdīgs, kārtīgs, jūtas uztver ļoti nopietni un kopdzīvē būs labs partneris.

 

Ozols (21.03.) – vienmēr ir pieklājīgs tāpēc apkārtējos raisa uzticību, labākās īpašības ir drosme, izturība un liels gribasspēks. Nemāk iziet uz kompromisiem, uzticīgs saviem draugiem.  Ātri iemīlas, bet arī ātri zaudē interesi par attiecībām. Neprot pielāgoties jauniem apstākļiem tāpēc mīl uzturēties vienā un tajā pašā vidē. Sliktākā īpašība  vairāk par visiem mīl sevi, un pārējie viņu vispār neinteresē. Piemīt laba intuīcija, tāpēc no visām likstām tiek ārā vienmēr sveikā cauri.

 

Bērzs (23.06.-24.06.;12.12.-20.12.)- jebkādos apstākļos jūtās kā zivs ūdenī. Viņš ir enerģijas pilns, patīkams sarunu biedrs, piemīt laba humora izjūta. Stresa situācijās ir atturīgs, cenšas nevienam neuzspiest savu viedokli. Ļoti kautrīgs un vienkāršs, nevienu nekritizē. Attiecībās cenšas ieguldīt maksimums laika un darba, bērza otrā pusīte kopā ar viņu jūtās kā septītajās debesīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru