Dāmas, šis jums ir jāzina: Lūk, kas atbaida katras zodiaka zīmes vīrieti!

Katram ir kas tāds, kas viņam patīk un nepatīk. Noskaidro, kuras ir tās lietas, kas atbaida vīriešus, atkarībā no viņu zodiaka zīmēm!

AUNS

Mājās viņš var uzvesties izaicinoši un seksīgi, tomēr sabiedrībā vīrietis Auns ir ļoti pieklājīgs un sagaida to arī no savas meitenes. Mazliet maiguma (pāris skūpstu) neko nekaitēs, tomēr meitene, kura ballītē visu laiku kārsies viņam kaklā, neko nepanāks.

VĒRSIS

Vīrietis Vērsis vēlas, lai viņa meitene būtu dabiska. Dažreiz viņam var iepatikties arī kas izaicinošāks (piemēram, gotu stila apģērbs), tomēr, ja Tu vienmēr valkāsi pārāk uzkrītošas drēbes un lietosi tonnām kosmētikas, tas liks viņam bēgt prom!

DVĪŅI

Kaut arī dažreiz Dvīnim patīk mierīgi atpūsties, viņš noteikti nav mājās sēdētājs, Dvīnim ir nepieciešami piedzīvojumi. Viņu nepārliecinās sieviete, kura vēlēsies, lai viņš katru vakaru pavada mājās, sēžot pie televizora, jo tas taču ir tik nežēlīgi garlaicīgi!

VĒZIS

Viņam ir satriecoši laba humora izjūta un viņam patīk jokot, tomēr ir brīži, kad viņš grib paklusēt, tāpēc vēlas sievieti, kura prot to novērtēt. Sievietes, kuras nesaprot, ka viņam ir nepieciešams arī miers, nav domātas viņam!

Lasi arī: Kas seksuāli atbaida katru zodiaka zīmi? Šis tev ir jāzina!

LAUVA

Viņam patīk par Tevi rūpēties un Tevi palutināt (viņa ledusskapī vienmēr būs Tavs mīļākais saldējums), tāpēc viņam ir nepieciešama sieviete, kura arī prot būt gādīga. Sieviete, kura attiecībās ir radusi tikai ņemt, pilnīgi noteikti viņam nederēs!

JAUNAVA

Viņam nepatīk ballēties, tāpēc sieviete, kura vilks viņu uz klubiem un pārpildīties bāriem, nav viņa tips, turklāt paturi prātā, ka viņam ir nepieciešams laiks, lai pieņemtu nopietnus lēmumus.

SVARI

Šim aizņemtajam vīrietim ir pašam sava dzīve, un viņš vēlas sievieti, kas to respektē. Sievietes, kuras pieķeras kā dadži, padara viņu traku. Ja Tu viņu apgrūtināsi ar pārāk lielu uzmanību, viņš lēnām izgaisīs no Tavas dzīves.

SKORPIONS

Viņam tāpat kā jebkuram vīrietim patīk iekarot sievietes, bet, ja viņš zina, ka sieviete viņam tiešām patīk, viņš grib viņu pa īstam. Sieviete, kura pārāk ilgi izliksies nepieejama, viņam šķitīs nepieaugusi, tāpēc viņš ļoti ātri zaudēs interesi.

Lasi vēl: Šarma horoskops: Kuras zodiaka zīmes ir visšarmantākās?

STRĒLNIEKS

Dzīvespriecīgais, drošais Strēlnieks vēlas, lai viņa sieviete būtu gatava uz visu, ieskaitot ballītes visas nakts garumā un neplānotus izbraucienus ar riteni. Sievietes, kurām obligāti jābūt mājās līdz pusnaktij, viņu pilnīgi noteikti garlaikos.

MEŽĀZIS

Viņam ir laba humora izjūta, viņš ir asprātīgs un mīl jokot, tomēr ir atšķirība starp jautrību un bezgaumību. Ja sāksi dziedāt karaoke, kad būsi par daudz iedzērusi, vai stāstīsi draugiem piedauzīgus jociņus, tad vari par viņu aizmirst.

ŪDENSVĪRS

Viņš saprot savas sajūtas, tomēr pārāk sakāpinātas emocijas liek viņam justies neērti. Viņš atvadīsies no sievietes, kura pārspīlēs ikvienu strīdu, meklēs pagātnes kļūdas vai cerēs, ka viņš padosies, ja tiks ievilkts kādā sadzīviskā drāmā.

ZIVIS

Šim netradicionālajam vīrietim patīk iet pret straumi, un viņš necieš bara domāšanu. Ja Tu uzstāsi, ka Jums obligāti jāiet uz kādu populāru klubu vai jāieliek abu fotogrāfijas “Facebook”, jo visi taču tā dara, ar to viss arī beigsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru