Dienas horoskops 15. augustam – necerēti veiksies!

Un kas sagaida tevi?

AUNS Šodien Tev jāsaka būs “nē” lietām, kurām vienmēr esi teicis “jā”. Šad tad kaut kas ir jāmaina. Gribēsies skumt par pazaudēto, bet ne ilgi!

VĒRSIS Gribēsies baudīt dzīvi. Lai arī laika būs maz – kaut kur kādu šķirbiņu tomēr atrodi! Mīlas fronti liec mierā – tā neko labu tagad nevēsta.

DVĪŅI Gribēsies uzdzīvot, bet labāk nevajag. Vairāk uzmanības šodien velti karjerai un izaugsmei. Koncentrējies uz to, kas nopietns.

VĒZIS Tev šodien uz visu diezgan lielā mērā būs nospļauties. Ja citiem ir problēmas ar Tevi, Tev tas neinteresēs. Pareizi ir- mazliet egoisma!

LAUVA Ja nesaproti, kāpēc jūties labi, kaut gan it kā nevajadzētu, necenties speciāli sevi noskaņot. Nav vietas šodien bēdām- notiksies lielas lietas.

JAUNAVA Kas tad, ja ne tu, šodien visu spēs savest kārtībā. Palīdzēsi citiem padarīt viņu darbu pat pati to nemanot. Tas materializēsies!

SVARI Neierobežo savas šīsdienas vēlmes. Jo vairāk uzņemsies un atļausies, jo vairāk prieka no tā dabūsi. Ideāla diena sevis izzināšanai.

SKORPIONS Centies šodien sev atrast pamatu zem kājām. Ja grīļosies, tad nekur tālu netiksi. Gaidāmi ieguvumi no negaidītiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS Tīksmināsies par visu, kas ikdienišķs. Daba šodien ir Tavs draugs, tādēļ pēc iespējas pavadi laiku tur. Neslēp to, ko jāstāsta!

MEŽĀZIS Ja kaut ko ļoti gribas, bet nedrīkst, tad drīkst. Šodien to noteikti liec lietā. Būs jāpārvar šķēršļi, lai nonāktu pie saldā ēdiena!

ŪDENSVĪRS Viss radošais ieguldījums šodien nesīs laurus. Gan materiālā, gan emocionālā ziņā. Daudz komunicēsi, kas nesīs lielu veiksmi.

ZIVIS Šodien kaut kā necerēti veiksies – ko tik vēlēsies, tas piepildīsies. Esi šodien aktīvs – nedrīkst slinkot un laist luni!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru