Lietas, kuras tu sapratīs tikai Lauvas zvaigznājā dzimušie

Ja tu esi dzimis šajā zvaigznājā, tad noteikti varēsi attiecināt dažas no šīm lietām arī uz sevi.

Kā zināms, Lauvai nepatīk sekot, jo Lauva ir līderis.

Lauvas ego mēdz izvirzīties priekšplānā

Lauvas nevar vienkārši pārkāpt pāri savam lepnumam. Viņas ļoti vēlas palīdzēt citiem, bet viss ir atkarīgs no tā, kā to pajautā. Lauvām ir ļoti liels ego, tāpēc nevajag to pārbaudīt, citādi tas ņems virsroku, ja īpaši uzkāpsi uz kādas jutīgas vietas.

Lauvām var pilnībā uzticēties

Lojalitāte var likt darīt neiedomājamas lietas. Lai ko arī lūgtu, Lauvas noteikti palīdzēs un nekad nepievils – pat ja vajadzēs aprakt līķi. Uz viņām vienmēr var paļauties, neatkarīgi no tā, ko viņas par to saņems pretī.

Ietiepība būtu maigi teikts

Ja viss nerit pēc viņu plāna, Lauvas pat pirkstu nepakustinās. Vai nu viss notiks viņām pa prātam vai nenotiks vispār.

Ar Lauvām ir jautri – viņu labajās dienās

Sirds dziļumos viņas ir bērnišķīgas un tāpēc vienmēr meklē jautrību. Kad Lauvām ir labs garastāvoklis, viņas atgādina pārējiem, cik jautra, vienkārša un lieliska var būt dzīve. Tāpēc daudziem viņas patīk. Turpretī, kad viņas ir nomāktas, tad arī negatīvisms iet plašumā.

Likt Lauvai nomierināties ir milzīga kļūda

Visiem zināms, ka lauvas ir viegli aizkaitināmas, taču nekas nav kaitinošāks kā likt viņām nomierināties vai arī apgalvot, ka viņas no mušas uzpūš ziloni. Lauvām vienkārši ir jāatbrīvo emocijas, un pēc piecām minūtēm viss būs kārtībā. Viņas to spēj paveikt, lai arī pašas nezina, kā.

Neskatoties uz šķietami vēso attieksmi, Lauvas patiesībā ir īstas romantiķes

Lai arī Lauvas šķiet augstprātīgas, zem šīs ārienes slēpjas ļoti romantiski cilvēki, kas tic mūžīgajai mīlestībai un apveltīs savu otro pusīti ar mīlestības apliecinājumiem un dāvanām. Lauvas darīs visu mīļoto cilvēku dēļ, un tikai tie, kas ir tiešām cienīgi šīs mīlestības, spēj ieraudzīt Lauvu zelta sirdi.

Pašpārliecība tikai no ārpuses

Lai arī Lauvas šķiet ļoti pašpārliecinātas un augstprātīgas, patiesībā tie ir cilvēki, kuriem nepārtraukti ir vajadzīgs iedrošinājums, lai atbrīvotos no nedrošības par sevi. Tāpēc viņām ir vajadzīgi komplimenti. Tas, kas notiek galvā, nevienam nav jārāda, bet tie, kas ir vistuvāk, zina, ka Lauvām ir vajadzīga uzmanība, lai varētu turpināt iesākto.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru