Dienas horoskops 21. augustam – nezaudē degsmi!

Ar ko īpaša un unikāla solās būt šī diena?

Auns Šodien neuzsāc neko jaunu- nav īstā diena pārmaiņām. Labāk šo dienu velti pārdomām par to, kā uzlabot to, kas tev jau ir dots!

Vērsis Šodien centies atrasties vidē, kurā jūties vislabāk. Dari visu, lai šodienas notikumiem būtu pozitīvs iznākums, kas galā rezultātā uzlabotu attiecības ar jau esošajām paziņām.

Dvīņi Veic ģenerālo tīrīšanu – ne obligāti tas būtu jāsaprot tiešā nozīmē. Attīri prātu no negatīvajām emocijām, atpūties un uzkrāj spēkus! Tie tev tik tiešām būs nepieciešami!

Vēzis Uzradīsies vēlme izdarīt kaut ko nebijušu – tik uz priekšu! Vienīgās problēmas varētu sagādāt piemērotu kompanjonu atrašana, bet, ja ļoti gribēsi, tad tas tevi neapturēs.

Lauva Ir cilvēki, par kuriem esi aizmirsis, tāpēc mēģini ar viņiem sazināties – vismaz virtuāli vai pa telefonu, protams, labākajā gadījumā būtu satikties, jo tas tevi pozitīvi uzlādēs.

Jaunava Piedomā pie tā, ko tu saki! Tu nemaz nenojaut, ka ar savu kritizēšanu kādu ļoti aizvaino. Nekautrējies no atvainošanās, pat ja tā var šķist mazliet lieka!

Svari Vēlēsies mazliet atkāpties no ikdienas darbiem un pienākumiem, ne velti, jo būsi kārtīgi nostrādājies! Paņem nelielu pauzi, satiekoties ar sev dārgu cilvēku!

Skorpions Šodien paturi šo domu prātā – savus sapņus ir iespējams pārvērst par realitāti! Atliek vienīgi rīkoties. Taču tas, vai to darīsi, būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša!

Strēlnieks Mēģini atbrīvoties no kāda slikta ieraduma – vai tā būtu smēķēšana vai, piemēram, darbu atlikšana uz pēdējo brīdi. Sāc piedomāt par veselību, jo tieši šis ir tas laiks, kad pastāv augsta iespējamība apslimt.

Mežāzis Maza iedvesma var novest pie liela sapņa – nebaidies tiem ticēt! Viss labais nāk ar gaidīšanu, tāpēc nobruņojies ar pacietību un sāc rīkoties!

Ūdensvīrs Šodienu velti, lai atskatītos uz pagātnes notikumiem – paskaties, cik tālu tu esi ticis, cik daudz pa gadu esi izmanījies. Sapratīsi, ka arī tavs draugu loks vairs nav tāds pats kā agrāk.

Zivis Nezaudē degsmi rīkoties! Liesma pamazām dziest, taču tā nav izdzisusi pavisam! Uzsāc kādu jaunu hobiju, tikai nebaidies no izgāšanās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru