Lietas, kuras tu sapratīsi tikai tad, ja esi dzimis Auna zvaigznājā

Ja arī tu esi dzimis šajā zvaigznājā, tad noteikti, ka varēsi vismaz dažus no šiem faktiem attiecināt arī uz sevi!

Auni mēdz rīkoties strauji, viņa moto – tagad vai nekad!
Atceries – ja esi dzimis Marta beigās, tad tev var būt raksturīgas arī dažas Zivju īpašības, taču, ja esi dzimis Aprīļa beigās, tad Vērša!

Lasi arī: Lūk, kāpēc ar Aunu nekad nav garlaicīgi

Daži cilvēki pirms kaut ko dara, visu apdomā. Tu neesi viens no viņiem. Kad cilvēki tev jautā, kādēļ tu kaut ko tādu izdarīji, vienīgais ko vari darīt ir neziņā uzraut plecus.

Pat tad, ja ir pulksten 3.00 no rīta un tu guli, tu acumirklī būsi gatavs ballēties. Ja ir kāda ballīte, tu tajā noteikti ieradīsies. Pat tad, ja uz to jābrauc vairākas stundas un ir nakts vidus. Dzīvojam, taču, tikai vienreiz!

Tu itin visu pamēģināsi vismaz vienu reizi. Kārtis uz izģērbšanos? Kādēļ gan ne? Satikšanās ar pieciem puišiem vienlaicīgi? Nieks vien ir, galvenais grafiku sastādīt!

Attiecībās tu neesi īpaši izvēlīgs. Tu droši vien satiksies ar ikvienu, jo tev svarīga ir pieredze. Tomēr, kas attiecas uz ilgstošām attiecībām, tu pacelsi latiņu tik augstu, ka gandrīz neviens neatbildīs taviem kritērijiem.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par sievieti – Aunu

Tu nespēj ilgstoši uzklausīt kāda cilvēka stāstījumu, tev vienkārši kļūst garlaicīgi. Pacietība un ieklausīšanās tev ir patiess izaicinājums.

Citi tevi uzskata par egocentrisku un prasīgu, tomēr tavi nodomi vienmēr ir nesavtīgi. Ir grūti saredzēt kaut ko vairāk zem tavas izaicinošās ārienes un izlēcieniem. Ieskatoties dziļāk, tu esi īsts mīļumiņš, kas katram gadījumam aptinies ar dzeloņdrātīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru