Emociju izvirdums – horoskops nedēļai no 23. līdz 29. jūlijam

Uzzini, kāda katrai zodiaka zīmei būs šī nedēļa!

Auns
Juteklīgs emociju uzvirmojums iedrošinās tevi izbaudīt dzīvi. Visā visumā tu atklāsi, ka darba un karjeras lietas izskatās daudzsološi.

Vērsis
Tu esi nonācis periodā, kad radošās idejas un spilgtas iespējas iedrošinās tevi pamest komforta zonu. Ņem vērā to, ka strīdi par finanšu jautājumiem var sabojāt visu nedēļas nogali.

Dvīņi
Tu ilgu laiku esi koncentrējies uz grafiku izpildi, tādēļ būtu ieteicams brīdi atvilkt elpu. Šis ir īstais brīdis novirzīt savu radošo enerģiju dažādos projektos un plānos, kurus jau sen esi iecerējis īstenot.

Vēzis
Izmanto nākamās nedēļas, lai garīgi attīrītu sevi no visa liekā – problēmām, lietām un cilvēkiem, kuriem tavā dzīvē vairs nav vietas. Uzlādē sevi ar pozitīvo enerģiju.

Lauva
Dzīve rit uz priekšu un tikai uz augšu, tava atjaunotā apņemšanās sasniegt mērķus, uzlabot finanšu situāciju un iegūt jaunu darbu noteikti izdosies.

Jaunava
Tu spersi platu soli uz priekšu, būsi gatava ķerties pie dažādu jaunu ideju īstenošanas. Ceļošana kļūs vienkāršāka, juridiskās problēmas atrisināsies un mācības neprasīs tik lielu piepūli.

Svari
Iespējams, ka tavā dzīvē negaidīti ienāks pārmaiņas, tomēr, lai tās īstenotos, tev patiešām jāvēlas ko mainīt. Tuvākajā laikā tu visur centīsies atrast dzīves jēgu, arī veidojot savus nākotnes plānus.

Skorpions
Tavu attiecību sektoru ietekmēs Venēra, daudzas attiecības šīs planētas ietekmē kļūs aizraujošākas. Ja neesi vēl atradis savu otro pusīti, ir īstais brīdis doties tās meklējumos.

Strēlnieks
Lai arī tev būs grūti pieņemt diētas un treniņu izaicinājumu, ja pacentīsies to izdarīt, būsi tikai ieguvējs. Planētu izvietojuma ietekmē, šonedēļ labāk divreiz padomā, pirms ko saki.

Mežāzis
Koncentrēšanās uz baudas sektoru var paātrināt daudzsološu attiecību izveidošanos. Nākamnedēļ tev vajadzētu spert izšķirošo soli, izdarot izvēli vai palikt kopā ar šo cilvēku.

Ūdensvīrs
Šis ir ideāli piemērots brīdis, lai ciemos uzņemtu draugus. Pārdomā katru lietu, ko apsoli, jo pēc kāda laiciņa visu vari skatīt citās krāsās.

Zivis
Ja vēlies sarīkot kopīgu pasēdēšanu draugu lokā, šis ir piemērots brīdis. Dodies ārpus mājas draugu lokā un palutini sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru