Dienas horoskops 28. augustam – tu nekļūdīsies!

Lieliska diena dažādām pārdomām!

Auns Pašreiz notiekošais tevi nomāc, tāpēc pārdomā visu, ko līdz šim esi darījis, saistībā ar problēmām. Tev jāatrod balanss starp savām vēlmēm un vajadzībām!

Vērsis Nemeklē jaunu mīlestību, bet nostiprini to ar jau esošajiem cilvēkiem, pavadot ar viņiem vairāk laika. Taču jāiemācās mīlēt arī sevi pašu.

Dvīņi Nenovērtē sevi tik zemu, pacel latiņu un dari vairāk! Nebaidies pieņemt to, ko patiešām esi pelnījis! Tu spēj paveikt daudz vairāk, nekā tev šķiet!

Vēzis Šodien ieteicams parādīt sevi jaunā slavas gaismā. Ir lietas, kas tevi attur no kaut kā jauna uzsākšanas, tāpēc izvērtē to, kas tev joprojām ir nepieciešams.

Lauva Tu nejūties piepildīts un tev kaut kā trūkst, tev nepieciešami jauni izaicinājumi. Neatsaki iespējām, kas tev tiek dotas.

Jaunava Piever acis, kad kāds pasaka ko aizskarošu vai kaitinošu, šodien koncentrējies tikai uz sevi un savām vajadzībām.

Svari Ieklausies tajā, kas ir sakāms taviem mīļajiem. Lai cik ļoti tev to nepatiktu atzīt, arī viņiem mēdz būt taisnība tajos jautājumos, kas skar tavu privāto dzīvi.

Skorpions Esi tolerants, nepārmet citiem, ja kāds kaut ko pasaka vai izdara nepareizi. Nevaino citus pie kļūdām, kuras pats esi izdarījis!

Strēlnieks Nenožēlo savas pagātnes izvēles. Ja uz to brīdi juties labi, tad tas bija to vērts. Arī kļūdas var novest tevi pie kā jauka un patīkama.

Mežāzis Jutīsies nepilnīgs, tāpēc darbojies, lai uz mirkli aizmirstu par savām nedienām. Dienas otrajā pusē sazinies ar kādu sev tuvu cilvēku.

Ūdensvīrs Konkurentu kļūdas tevi iepriecinās, taču neizpaud to skaļi, kas zina, varbūt drīz ar tevi atgadīsies līdzīga situācija.

Zivis Kādam nepieciešams tavs padoms un palīdzība. Tavu labo sirdi kāds mēģina izmantot, tāpēc klausi savai sirdsbalsij, un tu nekļūdīsies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru