Horoskops nedēļai no 27. augusta līdz 2. septembrim – meklē harmoniju!

Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Kā nedēļu iesāksi, tā arī pabeigsi, tāpēc jau pašā nedēļas sākumā centies būt darbīgs un produktīvs – padarīt darbus laicīgi. Iespējamas nelielas problēmas ar finansēm – nokārto tās tik ātri, cik vien iespējams.

Vērsis Neparedzēti izdevumi tevi var izsist no sliedēm, tomēr nebēdā – ātri vien to atrisināsi! Nebēdā par sīkumiem, labāk koncentrējies uz lietu kopumu. Nedēļas vidū centies vairāk laika pavadīt ar ģimeni!

Dvīņi Ieteicams doties pie ārsta un pārbaudīt savu veselību – pat, ja šķiet, ka viss ir kārtībā, mēģini atrast laiku dažādām veselības pārbaudēm. Pienākumus neatliec uz vēlāku laiku! Dari visu ar lielu atbildības sajūtu.

Vēzis Šonedēļ labāk neko nesolīt – tāpat visi plāni neritēs kā pa diedziņu, būs daudz jāimprovizē un jāiztiek ar to, kas ir dots. Lai vai kā, šonedēļ tomēr radīsies sajūta, ka dzīve pamazām sāk nokārtoties.

Lauva Ja tev ir zudis kontakts ar kādu vecu paziņu, tad šī nedēļa ir teju kā radīta, lai to atjaunotu! Satiecies ar saviem vecajiem draugiem un izrunājies no sirds – gūsi iedvesmu turpmākajam mēnesim.

Jaunava Būs grūti iesākt nedēļu un nodoties darbiem, taču atceries – lai gūtu panākumus, ir smagi jāstrādā! Motivāciju meklē sarunās ar domubiedriem un līdzīgi domājošajiem. Mazāk čīksti, vairāk dari!

Svari Kaut arī šķitīs, ka viss neiet tik labi, cik gribētos, labāk padomā, ko līdz šim esi sasniedzis un ar ko tev dzīvē ir paveicies!  Nečīksti, ja kaut kas neizdodas, piecelies kājās un mēģini vēlreiz!

Skorpions Neviens neko nav sasniedzis bez izgāšanās. Ja šonedēļ kaut kas nesanāk – nepārdzīvo! Vēlreiz mēģināts nekad nav zaudēts! Neuztraucies par apkārtējo cilvēku domām – meklē iedvesmu un pārliecību sevī!

Strēlnieks Ja tev dzīvē kaut kā ir par daudz, tad šonedēļ mēģini ieturēt distanci un tam veltīt tik maz laika, cik vien iespējams. Meklē balansu it visā, ko dari! Ja nepieciešams, tad maini savu attieksmi pret notiekošo!

Mežāzis Nemeklē vainu un trūkumus citos, mēģini saskatīt slikto arī sevi. Tas tevi var apbēdināt, taču tai pat laikā arī motivēt mainīties uz labo pusi! Iespējams, ka kādam trūkst tavas uzmanības – velti maksimāli daudz laika sev tuvajiem!

Ūdensvīrs Ja iepriekš ir bijusi kād neatrisināta problēma, tad šonedēļ tā sāks atrisināties! Lietām, kuras iepriekš šķitušas mistiskas, atradīsi pavisam vienkāršu risinājumu!

Zivis Nedomā par sevi un savām interesēm – aizdomājies arī par saviem līdzcilvēkiem un piedāvā viņiem savu palīdzību! Izpalīdzēšana tevi šonedēļ spēs iedvesmot un saprast, ko darīt tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru