Dienas horoskops 3. oktobrim – galvenais nepalikt par muļķi!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien tevi māks šaubas, kas pamatīgi ietekmēs garastāvokli. Ir arī citi cilvēki, kuriem ir informācija, kuru vēlies zināt – saņemies un pajautā.

VĒRSIS Nonāksi neapskaužamā situācijā. Varbūt ir vērts ieklausīties citos un ņemt vērā padomus, lai atkal viss nenoietu pa burbuli?

DVĪŅI Būs jāpielāgojas kaut kam pavisam jaunas. Visa sāls slēpsies komunikācijā – ja nerunāsi, tad nekas cits pats no sevis nenotiks.

VĒZIS Mierīgi spēsi iziet no nestandarta situācijām. Dienas beigās viss nostāsies savās sliedēs. Pierādi šodien savas spējas.

LAUVA Dienas laikā saņemsi ļoti labus un gaidītus jaunumus. Kādā jomā šodien būsi labākais, tādēļ neatsakies no mazas sacensības.

JAUNAVA Pārdomā to, kā izturies pret citiem cilvēkiem. Ir vērts ieguldīt lielākās lietās, jo ilgtermiņā tas atmaksāsies.

SVARI Diena, lai nostiprinātu mazliet sajukušas attiecības. Tikai nelien cita privātajā teritorijā, aicini vienkārši no tās ārā.

SKORPIONS Neuzliec citiem savus pienākumus – lai arī citi tam piekritīs, karma darīs savu. Padomā par to, cik godīgs pēdējā laikā esi.

STRĒLNIEKS Visā darbosies tā pasīvi. Negribēsies pašam neko domāt, labāk atstāsi to citu ziņā. Varbūt labi arī ir – atpūties!

MEŽĀZIS Šodien miega bads tevi ietekmēs ļoti negatīvi. Būsi galīgi noskumis, dusmīgs, kaitinošs un nesavaldīgs. Uzmanies!

ŪDENSVĪRS Sociālas aktivitātes tev šodien būs tavs “es”. Nekas nenoies greizi, viss kā pa sviestu. Neaizmirsti citus brīdināt par plānu maiņām.

ZIVIS Nemāni pats sevi-ja kaut kas nav kārtībā, kaut ko dari lietas labā. Nākotne ir tikai tavās rokās, tādēļ nāksies mazliet atteikties no atpūtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru