Dienas horoskops 5. jūlijam – rēķinies ar savas rīcības sekām!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Kaut arī tev tas ir neraksturīgi – pirms rīkojies, kārtīgi apdomājies. Katrs tevis šodien spertais solis būtu jāapsver, rēķinoties ar sekām.

Vērsis Būs kāds, kas pie tevis labprāt vērsīsies pēc padoma – neatraidi! Ļoti labi klausīsies un izpratīsi apkārtējos. Tiesa, nevajadzētu aizrauties ar citu problēmām, ja pašam savu ir pietiekami.

Dvīņi Apjautīsi, ka ir iespējas, kuras esi palaidis garām un tur vairs neko nevar mainīt, tāpēc nedzenies pēc jau sen aizbraukuša vilciena!

Vēzis Lieliska diena, lai izrunātos un tiktu galā ar sasāpējušām problēmām. Visai izpalīdzīgs var izrādīties kāda tuva drauga padoms – ņemt to vērā!

Lauva Neuzvedies tā, it kā tu būtu pasaules naba, tas var izraisīt liekus un ļoti nevēlamus konfliktus. Ja rodas kāds pārpratums, mēģini ar to tikt galā uzreiz.

Jaunava Šodien tevi nepatīkami var pārsteigt kāda pazīstama cilvēka izgājieni. Neizrādi sašutumu, labāk ieturi neitrālu pozīciju! Nekritizē!

Svari Nospraud mērķus un tiecies to virzienā. Šodien būsi neapturams un gāzīsi kalnus, vakarā svarīga būs arī atpūta – dod priekšroku miegam nevis izklaidei!

Skorpions Veiksmīga diena, spersi vairākus soļus uz priekšu. Domām par padošanos nebūs vietas. Vakars sola romantiskus notikumus.

Strēlnieks Ne viss vienmēr var notikt tā, kā pašam gribas, tāpēc neskumsti, ja viss neiet gludi. Šodien vairāk laika pavadi kontaktējoties ar apkārtējiem!

Mežāzis Iesaisties kādā jaunā projektā vai aktivitātē, izmēģini kaut ko jaunu! Gūsi ne tikai jaunus iespaidus, bet arī domubiedrus!

Ūdensvīrs Jutīsies atbildīgs par notikušo, iespējams, ka tevi grauzīs sirdsapziņa. Neuztraucies – vēlāk par to vēl pasmiesies!

Zivis Pirms dalies ar saviem iespaidiem un piedzīvojumiem, padomā, kam tu stāsti par savu privāto dzīvi! Ja nevēlies liekas baumas, tad paklusē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru