Dienas horoskops 5. oktobrim – kā uz naža asmens!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Diena kā uz naža asmens – it kā visu laiku būtu centimetra attālumā no strīdiem. Varbūt ir vērts padomāt, kādēļ tā ir noticis?

VĒRSIS Beidzot varēsi piepildīt kādu savu vēlmi, kas visu laiku ir bijusi tepat rokas stiepiena attālumā. Nepārdzīvo par lietām, kas nav vairs ietekmējamas.

DVĪŅI Nekaitini šodien tos, kuri tikai cenšas tev palīdzēt. Mazliet būs jāsavāc sevi kopā, jo kaut kas izsitīs no sliedēm.

VĒZIS Daudz reižu jau esi nonācis šodienas situācijā, bet beidzot tev ir iespēja visu patiešām labot. Nevajag visu sasteigt – lēnām un apdomīgi.

LAUVA Padomā par to, kas tev ir svarīgākais, pirms pieņem tik krasu lēmumu. Viss var neizdoties pēc plāna, tādēļ ir jāpatur kāda rezervīte!

JAUNAVA Varēsi sevi parādīt no tās spilgtākās puses. Tikai nepāršauj pār strīpu ar apģērbu-var sanākt sliktāk, kā būsi domājis. Izdari kaut ko citu labā!

SVARI Noteikti nedrīksti atgriezties pagātnē – tur tu tiec mānīts. Domā ar galvu, nevis sirdi, jo tā šodien gribēs darīt trakas lietas.

SKORPIONS Šodien tu tiksi novērtēts, tādēļ centies izdarīt pēc iespējas vairāk, lai saņemtu vairāk uzslavu. Neizmanto cilvēkus!

STRĒLNIEKS Tu vienkārši atteiksies domāt loģiski, emocijas pār visu ņems virsroku. Domā par nākotni – šodien vari visu sakārtot pa plauktiņiem.

MEŽĀZIS Šķitīs, ka viss brūk un jūk, bet atslēga ir tā, ka vienkārši ir jāsaglabā miers. Meklē varbūt jaunas darba iespējas, šodien var paspīdēt laime.

ŪDENSVĪRS Šodien sajutīsi, ka atrodies uz pareizā ceļa. Interesēs tikai savas mājas un dvēsele. Neiesaisties lielos pasākumos-visu mierīgi!

ZIVIS Tavā galvā ir ļoti daudz dusmu. Kāpēc tā? Tev no tām ir steidzami jātiek vaļā, citādi tās dusmas izplatīsies vēl tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru