Mīlestības horoskops brīvdienām no 5. līdz 7. oktobrim – gaisā būs sāncensības gars!

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

AUNS

Gaisā jutīsi sāncensības garu. Ja tu un kāds tev tuvs draugs esat noskatījuši vienu un to pašu personu, tad viens no nogales vakariem izvērtīsies kā īpaši izklaidējošs. Bet neļauj tam visam deģenerēties par spēli, kurā jūs abi esat sāncenši. Jūsu draudzībai nav jānonāk tik zemu.

VĒRSIS

Tu vairāk par citiem saproti, ka mīlestība var pārveidot sarežģītas attiecības, padarot tās par brīnumaini sirsnīgām. Pēdējā laikā tev ir bijis īpaši grūti pārveidot vienas šādas attiecības, bet tagad tāda iespēja tev tiks pasniegta uz paplātes. Nāksies būt drosmīgam, atklātam un ievainojamam, lai lietderīgi izmantotu doto iespēju. Uzdrīksties!

DVĪŅI

Ir labi apzināties, ka attiecību jomā tu visu kontrolē un, lai kaut ko mainītu, atliek tikai sasist plaukstas. Tomēr, šoreiz tev nāksies mainīt savu nostāju. Tavs mīļotais cilvēks līdz šim ir centies darīt visu iespējamo un neiespējamo, bet tagad viņš parādīs savu īsteno dabu. Vai tu spēsi ar to samierināties?

VĒZIS

Šajā nogalē jutīsies atsvešināts no pārējiem, it īpaši no sava partnera. Šķiet, ka, lai arī ko tu darītu, neviens tevi nedzird un netiek uztvertas tavas bažas. Jums abiem jāpavada laiks vienatnē, lai jūs labāk saprastos un atkal būtu viena komanda.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru