Dienas horoskops 7. augustam – necenties apslāpēt savus instinktus!

Uzzini, kādi interesanti notikumi sagaida katru no zodiaka zīmēm!

AUNS Tava iztēle paliks arvien spilgtāka. Tomēr tas šodien nenāks par labu, jo galvā izdomāsi tādas lietas, kas nemaz nenotiek – ar to ir iespējams sabojāt kādas tev svarīgas attiecības.

VĒRSIS Dienas pirmā puse nesola nekādus brīnumainus notikumus, bet dienas laikā viss mainīsies. Esi gatavs jauniem iespaidiem un patīkamu atmiņu veidošanai.

DVĪŅI Ir pienācis īstais laiks ieslēgt savu iekšējo balsi, kas visu laiku saka priekšā, kā rīkoties ir vispareizāk. Šoreiz tiešām ir vērts arī tam noticēt!

VĒZIS Tava dabiskā emocionalitāte šodien runās skaļāk nekā citas dienas. Gribēsies galvā domāt visādas muļķības, bet baumās nevajag klausīties, meklē faktus!

LAUVA Šodien tu pievienosies vislielākajiem sapņotājiem. Nebūs ne spēka, ne vēlēšanās kaut ko darīt. Tas, kas tev jaucas visu laiku pa galvu, pēc iespējas ātrāk ir jādabū no turienes laukā.

JAUNAVA Rīta pusē neuzsāc neko jaunu. Šodien tev mazliet trūks enerģijas un motivācijas, tādēļ nav ieteicams ieplānot lielas lietas. Velti dienu sev, saved kārtībā to, kas darās iekšā.

SVARI Šodienu velti atbrīvojošām aktivitātēm. No negatīviem cilvēkiem turies pa gabalu, jo tev šodien negatīvismu pielipināt būs pārsteidzoši vienkārši.

SKORPIONS Lielāko labumu rīta pusē gūsi no palikšanas mājās. Ja tomēr galīgi to nevari, tad vēlams visu darīt pasīvi. Rūpējies par savu veselību, citādāk vari nolikties!

STRĒLNIEKS Kontakti ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem šodien ļoti noderēs. Vakara pusē draugi kļūs ļoti svarīgi – un ir arī vēlams viņiem veltīt laiku.

MEŽĀZIS Laba diena maziem ceļojumiem un izbraucieniem. Galvenais ir būt labā kompānijā, citādāk dienu varēs sabojāt pat katrs mazākais šķērslis.

ŪDENSVĪRS Šodien visu ir jāsāk darīt laicīgi, jo ir pastiprināta tendence kavēt. Nevajag citiem cilvēkiem pārmest par lietām, kuras pats bieži vien neizdari!

ZIVIS Nevajag censties apslāpēt savus instinktus – dari to, ko uzskati par pareizu. Šodien vari atļauties arī pagulēt ilgāk, tas nāks tikai par labu veselībai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru