Ventspilī notiek uzņēmējdarbības nometne vidusskolēniem

No šodienas, 6.augusta, pirmo reizi Ventspilī notiek Junior Achievement Latvija uzņēmējdarbības un līderības nometne vidusskolēniem Junior Achievement Unlocked 2018. Nometne norisināsies visu nedēļu un tā pulcēs 33 Latvijas aktīvākos jauniešus.

Nometnē, kas notiek līdz 11.augustam, piedalās 33 īpašu atlasi izturējuši vidusskolēni no visas Latvijas, starp kuriem ir arī seši ventspilnieki no Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas, Ventspils 2.vidusskolas un Ventspils 4.vidusskolas. Visu nedēļu ar jauniešiem strādās Latvijā veiksmīgi uzņēmēji un vadītāji, kuri palīdzēs vidusskolēniem komandās attīstīt biznesa idejas, savukārt nometnes noslēgumā komandas prezentēs un aizstāvēs savas idejas.

Nometnes laikā jaunieši apgūs prototipēšanu, darbosies izaugsmes treniņos, praktiskās biznesa darbnīcās, komandās attīstīs savas biznesa idejas, savukārt brīvajā laikā dosies ekskursijās pa pilsētu.

Katru dienu plkst.19:00 notiks tiešraižu diskusijas ar Latvijā zināmām personībām, kas tiks translētas mājas lapā www.diena.lv un www.liaa.lv. Savukārt trešdien, 8.augustā, plkst. 19:00 Ventspils Galvenajā bibliotēka notiks atklāta diskusija par uzņēmējdarbības attīstību reģionos un influenceru mārketinga ietekmi uzņēmējdarbībā, kurā piedalīsies Prudentia investīciju baņķieris Ģirts Rungainis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru