Dieva dāvanu horoskops – ko tas ir devis katrai zodiaka zīmei?

Dāvana Vēžiem – lojalitāte! Viņi ir ārkārtīgi lojāli saviem draugiem, ģimenei, un visam, kas ir ar tiem saistīts. Tipisks vēzis vienmēr cenšas palīdzēt apkārtējiem, jo visu labāko viņi sniedz tiem, kurus mīl. Šī aklā lojalitāte reizēm var viņiem kaitēt, bet viņi vienmēr tiek apbalvoti par savi pastāvīgumu.

Dāvana Lauvām – lepnums! Spēcīgā Lauvas kažoks ir viņu lepnuma simbols. Lepnumam ir jānāk nevis no iekšpuses, bet gan ārpuses! Lauvām ir jāsaprot, ka viņi ir cienījami, gudri un labi.

Dāvana Jaunavai – adaptēšanās! Jaunavas tik ļoti prot pielāgoties, ka jūs tās varat novietot dzīvot viszemākajos sabiedrības slāņos, bet viņas tik un tā dzīvos kā karalienes. Protams, tas nesanāk tik vienkārši, bet viņas tiks ar to galā! Tomēr, jaunavām vienmēr ir jāatceras, kas viņas ir, un viņas nedrīkst nobraukt no ceļa, kas ved viņas pie visaugstākā mērķa.

Dāvana Svariem – taisnīgums! Tādiem cilvēkiem ir instinktīva tendence tiesāt visus, izņemot pašiem sevi. Viņi ir ļoti stingri attiecībā pret sevi, un viņi neizrāda iecietību. Lūk, kāpēc viņi ir tik labi apkārtējo tiesneši. Šī unikālā spēja sniedz viņiem visu, lai saprastu, kā darbojas sabiedrība, un kā attīstīties tālāk, lai nonāktu pie galamērķa.

Dāvana Skorpioniem – kaisle! Skorpioni ir apdāvināti ar kaislīgiem pieskārieniem, kas sniedzi viņiem tiesības “medīt” un sekot kādam, ko viņi vēlas iegūt. Bet skorpioni mums arī atgādina, ka mūsu instinkti var mūs saindēt vai nogalināt.

Dāvana Strēlniekiem – veiksme! Iespējams, ka strēlniekiem reizēm dzīvē iet grūti. Bet toēr, viņiem vienmēr ikdienā uzsmaida veiksme, viņi ne vienmēr to apzinās, bet paies laiks, un viņi to sapratīs!

Dāvana Mežāzim – panākumi un pārticība! Bet tas nenāk viegli. Mežāžiem ir cītīgi jāstrādā, lai gūtu panākumus, vismaz tā viņi domā. Viņi pieļauj, ka patiesus panākumus var panākt, kaut ko upurējot un daudz strādājot. Atcerieties, ka ceļojums ir daudz svarīgāks par galamērķi!

Dāvana Ūdensvīram – unikalitāte! Tomēr šī unikalitāte reizēm var radīt problēmas vai arī izolēt ūdensvīrus no apkārtējās vides, jo viņi jūtas atšķirti.

Dāvana Zivīm – fantāzija! Zivīm ir pārsteidzoša spēja radīt ilūzijas. Zivis ir tādi fantazētāji! Ja viņi nepāršaus pār strīpu, tad viņiem šī īpašība palīdzēs gūt panākumus!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru