Divas negantākās zodiaka zīmes; vai esi viena no tām?

Katrai zodiaka zīmei ir savas jaukās un neciešamās īpašības, vienas izteiktākas, citas – ne tik ļoti.

Bet divas zodiaka zīmes īpaši izceļas ar piemītošo agresijas līmeni. Galvenais – nelikt tos abus vienā kastītē!

AUNS

Aunu pārvalda enerģiskais un impulsīvais Marss. Labā noskaņojumā Auns ir lielisks draugs un biedrs. Ar viņu nekad nav garlaicīgi, viņš nav slinks un vienmēr gatavs palīdzēt.

Tomēr, ja uzskriesi virsū Aunam, kad viņš ir sliktā noskaņojumā vai arī kaut kā sadusmosi, tev pretī gāzīsies vesela uguns vētra. Protams, tāpēc, ka šo zīmi pārvalda uguns stihija.

Auni mēdz būt iekaisīgi un spītīgi, ar viņiem grūti vienoties, jo viņi ne vienmēr ieklausās sarunas biedra loģiskajos argumentos.

Šajā zīme dzimušie vīrieši nereti domā, ka ir jautājumi, kurus var atrisināt tikai ar dūrēm.

Lasi arī: Ļaunuma skala – Kuras zodiaka zīmes ir visļaunākās?

SKORPIONS

Šī zodiaka zīme arī atrodas Marsa pārvaldībā. Parasti Skorpioni ir mierīgi un atsaucīgi. Kāds var viņus uzskatīt pat par naiviem. Bet visiem zināms, ka miera masku viņi mēdz nomest, un tad virspusē izlaužas spēcīgu emociju viesulis. Piederība ūdens stihijai norāda uz jutīgu dabu.

Visumā Skorpions reti izrāda jūtas, labāk paturot tās pie sevis. Bet, kad viņa pacietības mērs pilns, dusmas izlaužas ar iznīcinošu spēku.

Tādos brīžos Skorpions ir patiesi bīstams un pat nežēlīgs.

Tikai attīrījis dvēseli no zemiskām kaislībām un necienīgām emocijām, Skorpions spēj atvērt sirdi labajam, mieram un mīlestībai. Šo ceļu nākas pieveikt ikvienam Skorpionam.

Viņiem reizēm šķiet, ka dzīve līdzinās mūžīgai cīņai. Un, pirmkārt, svarīga ir uzvara pār sevi.

Tāds ir pašu niknāko un bīstamāko zodiaka zīmju pārītis. Atgādināsim, ka cilvēka izturēšanos gan nosaka ne tik daudz zodiaka zīme, cik personības attīstības līmenis. Būt vai nebūt ļaunam – tā ir katra paša personīga izvēle.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru