Lūk, kā Zivis strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Strīdi bieži vien ir neizbēgami. Noskaidro, kā Zivis strīdas ar pārējo zodiaka zīmju pārstāvjiem, ieskaitot tos, kuri arī ir dzimuši Zivju zvaigznājā!

Vēlme strīdēties var rasties dažādu iemeslu dēļ, taču kopīgs visiem strīdiem ir tas, ka tie rodas no vajadzības izteikt, izrādīt savas emocijas un pašsajūtu

Kā salabt ar Zivīm? 

Sievieti: Samierināšanās procesam jābūt izsmalcinātam. Labāk nelūdz piedošanu, bet jūti līdzi viņas pārdzīvojumiem. Kopā ar mīļoto pasapņo par nākotni. Esi laipns un maigs, neļauj pesimistiskam noskaņojuma pārņemt mīļoto.

Vīrieti:Galveno lomu samierināšanās procesā spēlēs maigums, laipnība un uzmanība. Tomēr galvenais, lai viņš pārliecinās par Tavu jūtu patiesumu. Mājās radi lirisku, noslēpumainu un romantisku noskaņu.

Zivis un Auns strīdas: Raudāšanas un brēkšana.

Zivis un Vērsis strīdas: Vērsis ir stūrgalvīgs un viegli aizvainojams, savukārt Zivis ātri izdara secinājumus un uzbrūk.

Zivis un Dvīņi strīdas: Kā viens, tā otrs cenšas likt otram cilvēkam atvainoties.

Zivis un Vēzis strīdas: Nepatīkami skatieni, kliegšana, raudāšana, kas beigu beigās liek abiem justies nemīlētiem un nevajadzīgiem.

Lasi arī: Lūk, kā Ūdensvīrs strīdas ar visu zodiaka zīmju pārstāvjiem

Zivis un Lauva strīdas: Vienīgais, kas sakāms šajā sakarībā ir tas, ka šajā strīdā uzvarētāju nav.

Zivis un Jaunava strīdas: Abi nespēj ieskatīties viens otram acīs, Jaunava izmanto loģiku un veselo saprātu, bet Zivis spēlē uz emocijām.

Zivis un Svari strīdas: Abi taisnojas, ka nevēlas strīdēties, bet nākamajā brīdī jau metas viens otram pie rīkles.

Zivis un Skorpions strīdas: Šajā gadījumā viss atkarīgs no tā, kurš aukstasiņu radījums pirmais spēs ātrāk manipulēt pār otru.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, ar kurām pēc strīda salabt ir visgrūtāk

Zivis un Strēlnieks strīdas: Strēlnieks cenšas noskaidrot neglīto patiesību par Zivīm, bet Zivis mēģina ielīst Strēlniekam galvā un sabotēt viņa domas.

Zivis un Mežāzis strīdas: Emocionāla spriedze, manipulācija un vainas apziņa raksturo šo divu zīmju ķildas.

Zivis un Ūdensvīrs strīdas: Ūdensvīrs uzspiež savu, lai gan Zivis pretojas, spiediena rezultātā viņas padodas, bet tas nebūt nenozīmē, ka Zivis nespēj pamatīgi iebelzt zem jostasvietas, kad tas vajadzīgs.

Zivis un Zivis strīdas: Šajā strīdā valda atriebības kāre un pat blēdīšanās, viņi būs gatavi uz visu, lai nonāktu pie sev vēlamā rezultāta, itin nemaz nesatraucoties par otru cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru