Dodiet brīvību! Mīlestības horoskops no 20. līdz 22. oktobrim

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šai nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

AUNS

Tu esi gatavs tikt vaļā no attiecībām, kurās esi jau labu laiku. Ja spēj saņemt drosmi un esi pārliecināts par savu rīcību, iespējams, ka labāk ir bēgt. Ja pats esi juties slikti, tas pastāv iespēja, ka tā jūtas arī tavs partneris. Ir laiks piedot notikušo un doties katram savu ceļu.

VĒRSIS

Kaut kas liek tev šaubīties par centieniem ieinteresēt kādu konkrētu cilvēku. Neļauj tam tevi uztraukt, šīs šaubas ir pārejošas. Būs labāk, ja uz pāris dienām attieksies no saviem centieniem uzsākt afēru, tā vietā padomā, ko tu varētu piedāvāt šim cilvēkam. Tiklīdz tiksi skaidrībā ar saviem mērķiem, neviens tevi nespēs apturēt.

DVĪŅI

Labāk dodiet viens otram brīvību un koncentrējaties uz lietām, kas katram no jums šķiet nozīmīgas, nevis dariet lietas kopā. Vēlāk varēsiet atkal apvienoties, kad būsiet labākā omā.

VĒZIS

Tev nāksies ieskatīties sejā konkrētām bailēm, kas likušas tev turēties tālāk mirkļos, kad esi vēlējies tuvību. Izprotot šo konfliktu sevī, tu spēsi sadziedēt vecās brūces.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru