Dodiet brīvību! Mīlestības horoskops no 20. līdz 22. oktobrim

 

LAUVA

Ja esi attiecībās, tad tavs mīļotais cilvēks varētu būt pārsteigts par to, cik patiesībā dziļas ir tavas emocijas. Ja uzsāc jaunas attiecības, tad pirms pilnībā izkrati savu sirdi, padomā divreiz. Tu atklāsi, ka viss nav tā, kā tev šķita.

JAUNAVA

Jums būtu noderīgi vienam otru iepazīt arī neatrodoties vienam otra apskāvienos, bet iesaistīties citās aktivitātēs. Tādējādi, iepazīsiet vien otru no pavisam cita skatu punkta.

SVARI

Šobrīd tava mīļotā cilvēka piedurknē var būt paslēpti daudzi pārsteigumi. Tomēr, tagad gaisā virmos saticība un laime. Ja ir kas apspriežams, pataupi to vēlākam laikam. Jūs abi būsiet optimistiski noskaņoti. Izmantojiet šo patīkamo laiku lietderīgi.

SKORPIONS

Kāds vēlas atrasties tev tuvāk, bet šo cilvēku vada ne pārāk labi nodomi. Ja tiecies ar kādu cilvēku, centies viņu vērtēt skeptiskāk, pirms apsoli kaut ko, padomā divreiz.

STRĒLNIEKS

Tava nevainojamībā intuīcija cietīs sakāvi. Parasti tev labpatīk ieturēt distanci un būt ledaini vienaldzīgam, tevi šokēs tas, ka kāds tevi var nonest no kājām un tu nespēj tam pretoties. Iespējams, ka šoreiz tev šai sajūtai vienkārši jāļaujas.

MEŽĀZIS

Jūtas ir intensīvas un ar mīļoto cilvēku samilzusī situācija var kļūt visai nepatīkama un “eksplozīva”. Labāk veic pienācīgus mērus, lai situāciju mainītu pirms tā kļūst nekontrolējama. Tu spēsi atrisināt to mierīgā ceļā un notikušais tikai uzlabos tavas attiecības.

ŪDENSVĪRS

Tu mīlestību uzskati par piedzīvojumu, tādēļ nebrīnies, ja šim piedzīvojumam, beidzot, ir lemts sākties, nonākot patiesi aizraujošās vietās. Tu kopā ar partneri jutīsies iedrošināts kopīgiem spēkiem radīt pārmaiņas, kas pozitīvi ietekmēs tavas dzīves kvalitāti un attiecības. Speriet šo kopīgo soli jau tagad.

ZIVIS

No vienas puses, tevi jau sauc brīvība un tu jau sen esi vēlējies darīt to, kas pašam tīk. No otras puses jūs kopā esat piedzīvojuši tik daudz skaistu mirkļu un ar nelielas piepūles palīdzību, tas var atkal turpināties. Nesteidz pieņemt lēmumu, seko savai sirdsbalsij.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru