Draudzības horoskops: ar kuras zodiaka zīmes pārstāvjiem tev ir ļoti labas attiecības?

Vērsis + Vēzis

Kā viena no stabilajām zodiaka zīmēm,  Vērši lepojas ar savu stingro nostāju un to, ka uz viņiem var paļauties. Vēži, savukārt, pieder pie ūdens zīmēm, viņi ir empātiski un prot lieliski klausīties. Uzticamais Vērsis un iejūtīgais Vēzis var atbalstīt viens otru, izveidojot stabilu un patīkamu saikni.

Lasi arī: Trīs zodiaka zīmes, kurām parasti ir visīstākie un patiesākie draugi

Mežāzis + Ūdensvīrs

Dažus no slavenākajiem draugu tandēmiem veido tieši no blakus esošās zīmes. Šīs zodiaka zīmes uzreiz nesaprotas ļoti labi, taču zodiaka kaimiņi labāk saprot viens otru. Mežāzis ir praktisks, bet Ūdensvīram labāk padodas saskatīt pareizo virzienu, tāpēc viņi abi ir ieguvēji.

Auns + Dvīņi

Šīs zīmes labi sader kopā, jo abām ir raksturīgs brīvības gars. Līdzīgi kā Mežāzis un Ūdensvīrs, arī Auns un Dvīņi var likt lietā savas priekšrocības, lai atbalstītu viens otru un palīdzētu tik galā ar nepilnībām. Dvīņiem piemīt zinātkāre, bet Auni spēj iedrošināt, tāpēc šīs zīmes var pārveidot draudzību veiksmīgā biznesā.

Lasi arī: Trīs interesantas un mazliet pārsteidzošas lietas par katru zodiaka zīmi

Skorpions + Zivis

Ūdens zīmes parasti ir ļoti labi draugi, jo tās ir ļoti emocionālas. Viņas ļaus brīvi paust emocijas tā vietā, lai censtos uzmundrināt vai nomainīt sarunas tēmu. Tāpēc līdzīgi domājošie Skorpioni un Zivis spēj mierināt viens otru, it sevišķi, nonākot grūtībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru