DVĪŅI bērnībā – raksturs un audzināšana

Dvīnis nudien ir ļoti interesanta personība, kas pelna ievērību. Šim bērnam uzmanība jāpievērš jau no paša sākuma, pat tad, kad viņš vēl nestaigā. Tas tāpēc, ka viņa dzimšanas planēta Merkurs ir slavena ar savu ātro pārvietošanos. Un tas ir atstājis iespaidu arī uz Dvīņu mazuli.

Šī mazā būtne ir mundra, daudzpusīga un komunikabla. Viņš ļoti daudz runā un aizraujas uzreiz ar vairākiem darbiem. Dvīņus jau agri var sūtīt bērnudārzā, jo viņiem nepieciešama sabiedrība.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Dvīņi nav pastāvīgi savu draugu izvēlē, tie var mainīties vai katru nedēļu. Tāpat viņš maina savus uzskatus, par ko dzīvē kļūt. Bieži mainās arī Dvīņu garastāvoklis, vienu brīdi viņi var būt apvainojušies vai uz visu pasauli, bet te atkal smaidīs.

 

Vecākiem nekad nebūs garlaicīgi ar Dvīņu bērnu. Dvīnis vienmēr bāzīs savu degunu, kur nevajag. Skolā Dvīņiem veicas, jo jaunas vielas apgūšana viņiem nesagādā nekādas problēmas. Dvīnim ir ātras uztveres spējas, laba atmiņa un augsti izteikts intelekts. Vienīgā problēma ir tāda, ka Dvīnis vienlaicīgi dara vairākus darbus, gadās, ka vienu iesāk un nepabeidz līdz galam, jo ir atradis jaunu nodarbi.

Jau grūtāk Dvīnim klāsies pusaudža gados. Viņš ir vairāk pieradis darboties, liekot lietā prātu, nevis jūtas, bet tagad nāksies iekļaut savā pasaulē arī tādus jēdzienus kā mīlestība. Tāpēc vecākiem jau no bērnības būtu jāmāca savam mazulim neapslāpēt sevī emocijas.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Dvīņu neizmērojamo aktivitāti, zinātkāri, tieksmi izzināt apkārtējo pasauli, apķērību, straujo attīstības gaitu un tieksmi pēc kontaktiem vienkārši nevar nepamanīt. Veidojot savstarpējās attiecības ar bērnu, ļoti svarīgi ir būt atklātam un izturēties ar pienācīgu cieņu. Garas pamācošas notācijas, kā arī piespiedu vai pat spēka iedarbību labāk aizmirst. Dvīņiem šīs metodes neder.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru