VĒRSIS bērnībā – raksturs un audzināšana

Kā Auns, tā arī Vērsis savu raksturu parāda jau neilgi pēc piedzimšanas. Vērša dabu ir grūti noslēpt. Taču tas nenozīmē, ka viņš ir gatavais briesmonis. Tieši pretēji, viņš ir mīļš un pat mierīgs bērniņš. Gan līdz tam brīdim, kamēr viņu nesāk iespaidot.

Nevar noliegt, ka viņam ir arī tādas labas īpašības kā pacietība un izturība. Ja cits bērns jau būs atmetis ar roku kādai grūtai iecerei, tad Vērsis gan panāks savu.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Vērša bērni agri nobriest, ir diezgan gudri, un nereti tas pamudina viņu vecākus publiski palepoties ar savām atvasītēm. Tas Vērsim nepatiks, un nekādu “koncertu” no viņa jūs nesagaidīsiet. Atcerieties, ka viņš nemīl pavēles, daudz vairāk panāksiet ar maigumu un laipnību. Ja ko vēlaties, palūdziet!

 

Vērsim nepieciešama mīlestība un miers. Skolas gaitas īpašas problēmas Vērsītim un viņa vecākiem nesagādās. Arī ar skolotājiem konflikti nav gaidāmi. Viens gan – tā kā Vērsis ir taisnības mīlētājs, tad necietīs, ja viņam vai kādam citam tiks nepelnīti nodarīts pāri. Viņš aizstāvēsies un nereti pats cietīs no tā.

Pusaudža gados atklāsies, ka Vērsis ir lielisks viesu uzņēmējs, un ciemiņi viņa mājā nebūs retums. Vecāku mājokli viņš nesteigsies pamest, kamēr nebūs izveidojis pats sev stabilu pamatu zem kājām. Pārejas vecums Vērsim notiek samērā viegli, interese par pretējo dzimumu parādās diezgan vēlu. Bet, ja viņš iemīlas, tad pamatīgi, jo Vērsis jau visu dara pamatīgi un ar vērienu.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Mazajā Vērsītī jācenšas attīstīt tādas rakstura iezīmes kā labestība un dzīvesprieks, maigums un godprātība. Audzinot viņu, uz visiem laikiem var aizmirst psiholoģiskā spiediena metodes. Ar sapratni un iecietību jāizturas pret tādām bērna īpašībām kā, piemēram, lēnība un nesteidzība (viņam vienkārši patīk visu darīt rūpīgi un bez steigas, viņš parasti cenšas iesākto novest līdz galam). Vērsītim patīk viss košais un svinīgais, samērā agri viņā atklājas arī tāda rakstura iezīme kā tieksme krāt.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru