Dzemdību horoskops: vispiemērotākais mēnesis Tava bērniņa dzimšanai

o-PREGNANT-WOMAN-facebook

Ja Tu savu mazuli laicīgi plānosi, Tu noteikti izvērtēsi arī iespējamo bērniņa dzimšanas mēnesi, jo pilnīgi iespējams, ka ir kāds konkrēts mēnesis, kurā vēlies laist pasaulē savu mazo atvasīti!

Izrādās, ka daudz ko par to, kurš tad būtu vispiemērotākais mēnesis Tava bērniņa dzimšanai, var pateikt Tava zodiaka zīme, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kad zvaigznes Tev iesaka plānot savu mazuli. Ņemot vērā mātes horoskopa zīmi, var noteikti, kurš mēnesis tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvei būtu visveiksmīgākais dzemdībām, kas, protams, ir tikai astrologu viedoklis, taču sava daļa taisnības tajā ir un, iespējams, ka Tev to tiešām vajadzētu ņemt vērā, turklāt pilnīgi iespējams, ka šis mēnesis sakrīt ar Tavu ieplānoto mēnesi!

Auns

Auna zīmē dzimušās māmiņas ir spēcīgas un vitalitātes pilnas, kas gandrīz jebkuru mēnesi piemērotu bērna nākšanai pasaulē, tomēr stresa apstākļos Auns var pilnībā iegrimt sevī un kļūt neverbāls. Dzemdējot bērnu maija beigās, kad komunikablais Merkūrs uznāk uz skatuves, Auna sievietes visdrīzāk izteiks savas vajadzības un dalīsies ar informāciju, kas padarīs bērna nākšanu pasaulē daudz vienkāršāku.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušās māmiņas jau pēc dabas ir ļoti spēcīgas, tomēr viņām nāktu par labu planētu izvietojums, kas atbild par koncentrēšanos un motivāciju, tātad ideālais laiks dzemdībām ir janvāra sākums. Šajā laikā stabilizējošais Saturns palīdzēs bērniņam viegli nākt pasaulē.

Dvīņi

Aprīļa sākums ir labākais laiks, kad pasaulē nākt Dvīņu māmiņas mazulim. Marsa spēks stiprinās un sagatavos sievietes prātu un ķermeni bērna nākšanai pasaulē.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušajām mammām vislabāk veiksies, ja viņas dzemdēs oktobra beigās. Vēzim būs vieglākas dzemdības, ja tās notiks tieši ūdenī – tas ir šīs zīmes dabiskais elements.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušajām māmiņām ir spēcīga sirds, prāts un ķermenis, tādēļ gandrīz jebkurš mēnesis būs piemērots dzemdībām, tomēr visvieglāk ienest dzīvību šajā pasaule būs tieši marta beigās, kad Jupiters, veiksmes planēta, satiekas ar Marsu, kara planētu – tas padarīs dzemdības vieglas un svētīs mazuli ar labu veiksmi.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušās mammas bieži vien ir paniskas un cīnās ar paškritiku, tādēļ bērna laišana pasaulē decembra beigās, Saturna valdījumā, palīdzēs Jaunavai koncentrēties uz veiksmīgu un mazāk stresainu dzemdību norisi.

Svari

Mīlošie Svari augusta sākumā saņems pašrealizācijas devu, un viņu prāts būs skaidrāks. Šajā mēnesī valdošā planēta ir Saule, tā Svaru zīmē dzimušajām mammām dos iespēju ielūkoties senajās gudrībās.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušās māmiņas nereti ir saspringtas un uztraucas par citu vajadzību apmierināšanu, tas var neļaut līdz galam pieņemt bērna piedzimšanu. Bērna nākšana pasaulē jūnija beigās, kad valda Mēness, palīdzēs uzņemt maternitātes enerģiju, kura aktivizēs prātu un padarīs sevi vieglāk lutināmu.

Strēlnieks

Strēlnieku zīmē dzimušajām mammām nepatīk pārsteigumi un viņas ārkārtīgi uztraucas, ja kaut kas pēkšņi mainīsies dzemdību norises laikā, tāpēc ieteicams dzemdības ieplānot februāra sākumā, kad pār debesu jumu valda Urāns, kurš palīdzēs Strēlniekam atbrīvoties no spriedzes un pieņemt jebkurus pārbaudījumus.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušas mammas ir nelokāmas un nolēmušas, ka viņām par katru cenu būs veiksmīgas dzemdības. Ienesot šajā saulē dzīvību septembra sākumā, auglības dievietes papildinās Merkūra īpašības – galu galā, tā ir planēta, kura visīsākajā laikā apriņķo Sauli. Planētu stāvoklis palīdzēs Mežāzim būt arī komunikablākam attiecībā uz savām vajadzībām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir zemes zīme, šīm mammām piemīt dziļi mātes instinkti. Jaunas dzīvības ienešana šajā pasaulē viņām ir dabiska un pašsaprotama, iespējams, viņām ir problēmas ar dzīves plānošanu un organizēšanu pirmsdzemdību periodā. Ja bērns nāks pasaulē novembra beigās, tiks iemantota Jupitera veiksme, kura ļauj pārvarēt šķēršļus un stresu.

Zivis

Jūtīgās Zivju zīme dzimušās mammas ir saskaņā ar savām emocionālajām vajadzībām, bet var pārlieku uztraukties dzemdību laikā. Bērna laišana pasaulē jūlija sākumā palīdzēs atslābināties un aptvert dzīvības radīšanas skaistumu. Mēness ietekme ļaus atrast mieru nervozitātes paisumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru