Mīlestības horoskops nedēļas nogalei (23. – 25. marts)

Noskaidro, ko zvaigznes sola katrai zodiaka zīmei, šajā nedēļas nogalei!

Uzzini, kas tevi sagaida šajā nedēļas nogalē! Iespējams, atgadīsies notikumi, kas tevi pamatīgi izsviedīs no savas komforta zonas.

Auns Svarīgām sarunām un problēmu risināšanai piemērots laiks. Šajā nedēļas nogalē ieteicams pievērsties tām lietām, kuras iepriekš esat ignorējuši. Par ļaunu nenāks vakars pilnīgā divvientulībā.

Vērsis Attiecībās iespējamas neskaidrības un problēmas. Būs sajūta, ka no partnera puses nesaņem pietiekami daudz atbalsta. Iespējams, ka talkā būs jāliek savas metodes, kā pievērst viņa uzmanību!

Dvīņi Tevi pārņems domas par to, cik ļoti tu patiesībā vari uzticēties savam mīļotajam cilvēkam. Šoreiz par savām darbībām nevienam nevēlēsies (un arī nevajadzēs) skaidroties. Zodu augšā!

Vēzis Partnerim mēģini stāstīt par pozitīvajām lietām, kuras ar tevi notiek, malā liekot visu negatīvo. Ar šādu pieeju tu redzēsi, kā mainās arī partnera attieksme un pieaug viņa vēlme tevī ieklausīties.

Lauva Pievērsīsies problēmu risināšanai, pieaugs vēlme uzlabot attiecības. Šī nedēļas nogale ir piemērota braucienam ārpus pilsētas – dodieties tur, kur nekad vēl neesat bijuši, vai uz vietu, kas saistās ar attiecību labākajiem mirkļiem!

Jaunava Tu nekādā gadījumā nedrīksti ignorēt acīmredzamās problēmas attiecībās. Beidzot nāksies tām pievērsties un tās labot. Iespējams, ka saruna ar kādu tuvu draugu, liks saprast, kā rīkoties turpmāk.

Svari Gribēsi būt par noteicēju attiecībās, taču labāk būs, ja abiem būs vienāda teikšana. Meklēsiet dažādus vidusceļus situācijās, kurās jums ir dažādi viedokli.

Skorpions Ja iespējams, tad šo nedēļas nogali pavadiet tā, lai sanāktu nedaudz ietaupīt. Tā vietā, lai vakariņot ārpus mājas, izvēlieties kopīgiem spēkiem pagatavot gardas vakariņas mājās.

Strēlnieks Būsi spiests uz sevi paskatīties no malas – iespējams, ka tu vairākas situācijas un lietas uztver pārspīlēti un traģiski. Ņem vērā partnera teikto, var gadīties, ka viņam šoreiz būs taisnība!

Mežāzis Ir lietas, par kurām noteikti būtu jāinformē partneris, un lietas, kuras jāpatur pie sevis. Tavs uzdevums būs saprast, kura ir tā informācija, ar kuru ir vērts dalīties ar partneri, bet kam labāk palikt nepateiktam.

Ūdensvīrs Būs jautājumi, kurus nespēsiet atrisināt. Būs grūti vienoties un atrast zelta vidusceļu. Mēģini būt prātīgs un pārdomāt katru vārdu, kuru tu vēlies teikt savam partnerim, jo īpaši tad, ja tiem ir negatīva nokrāsa.

Zivis Būs lietas, kas tevi nomāks. Svarīgi būs atrast kaut kādu iekšēju mieru un tikt galā ar saviem iekšējajiem konfliktiem. Šoreiz vērtīgākas būs sarunas, nevis ar mīļoto cilvēku, bet gan ar labāko draugu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru