Emocionālās un skaistās sievietes – Zivis; ar ko viņas ir tik īpašas?

Uzzini, ar ko īpašas ir šajā Zvaigznājā dzimušās sievietes!

Ja pazīsti kādu sievieti – Zivi, vai pati esi dzimusi šajā zodiaka zīmē, tad izlasi šo rakstu!

Taču, ņem vērā – Ja esi dzimusi Februāra beigās, tev var būt raksturīgas arī dažas Ūdensvīra īpašības, turklāt, ja esi dzimusi Marta beigās, tad Auna!

Sievietes Zivis ir ļoti intuitīvas

Viņas vairāk paļaujas uz sajūtām nevis domām. Zivis ir sapņotājas un bieži ieslīgst savā pasaulē. Stipro sajūtu dēļ viņas bieži ir emocionālas un ir viegli saraudināmas. Ja satiecies ar sievieti, kura ir Zivs, tad respektē to, ka viņu var viegli novest līdz asarām.

Sievietes Zivis lieliski prot novērtēt cilvēka raksturu

Viņas zina, kad tu kaut ko slēp, kā arī sajūt cilvēku patiesos nodomus. Ja vēlies uzzināt, kurš būtu piemērotāks kandidāts darba vakancei, tad palūdz kādai Zivij novadīt darba interviju, un viņa visu parūpēsies.

Lasi arī: Sieviete-Ūdensvīrs; Lūk, kas tev būtu jāzina par šo būtni!

Ja apslāpē un neizrādi savas emocijas, nemaz neiesaisties attiecībās ar Zivīm

Viņām nav laika tādām muļķībām. Esi tāds, kāds esi, apzinies savu pagātni un atklāj emocionālās rētas. Viņa respektēs tevi, ja parādīsi, ka agrāk esi sāpināts un vēlies dalīties ar šo pieredzes stāstu.

Tev jānopelna viņas uzticība

Viņas tevi ielaidīs savā sirdī tikai tad, ja nopelnīsi viņu uzticību. Ja to izdarīsi, viņas tevi mīlēs un atklās savus noslēpumus.

Lasi arī: Noskaidro, kāpēc sieviete – Mežāzis ir tik strādīga un neatkarīga

Atceries: Zivis piedod, bet nekad neaizmirst

Atšķirībā no citām zodiaka zīmēm Zivis ļoti daudz ko piedod. Viņas ļoti pārdzīvo, ja tiek sāpinātas, un noteikti to darīs zināmu arī tev. Taču pēc kāda laika, kad rētas būs sadzijušas, viņas tev piedos, ja vien nesalaidīsi visu vēl lielākā grīstē un piedot vairs nebūs iespējams.

Zivis spēj saskatīt labo citos cilvēkos

Viņas tev palīdzēs grūtā brīdī un neuzdos liekus jautājumus, bet neizmanto šo labsirdību savās interesēs. Novērtē to, ko viņas tavā labā ir darījušas. Zivis varbūt to neteiks skaļi, bet tava pateicība liks viņām justies novērtētām un mīlētām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru