Sieviete – Ūdensvīrs; Lūk, kas tev būtu jāzina par viņu!

Uzzini, ar ko īpašas ir Ūdensvīra zvaigznājā dzimušās sievietes!

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ir ārkārtīgi praktiskas un lepnas par to, ka ir oriģinālas un patiesas. Viņas novērtē vienkāršu atklātību, nevis pompozu jūtu izpausmi.

Lasi arī: Lūk, kāpēc tev būtu jāsatiekas ar Ūdensvīru!

 

Viņa ir neparasta

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ar vārdiem ir grūti aprakstīt. Šī zīme pieder pie gaisa stihijas, bet salīdzinājumā ar citām zīmēm, tā ir nevis mierīga vēsma, bet gan spēcīga vētra. Vismaz tāds ir pirmais iespaids, kas dažus var pat nobiedēt. Tomēr dziļi sirdī šīs sievietes ir ļoti labestīgas. Viņām ir lieli sapņi, konkrētas idejas, kā arī loģiskā un praktiskā domāšana, kas ļauj tās realizēt.

Lasi arī: Noskaidro, kāpēc sieviete – Mežāzis ir tik strādīga un neatkarīga

Viņa ir gudra

Jau pirmajās sarunas minūtes var pamanīt, ka viņas ir inteliģentas, jo, piemēram, uzdod tādus jautājumus, par kuriem citi nemaz nebūtu iedomājušies. Turklāt viņas rekordlielā ātrumā nonāk pie secinājumiem un atrisina problēmas.

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ir labi zināmas sava intelekta dēļ. Īpaši izteikts ir šī prāta neaptveramais dziļums. Viņa ne tikai domā par lietām, viņa arī tās padziļināti izpēta.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sievieti – Strēlnieku iekāro ļoti daudzi!

Viņa izvairās no konfliktiem

Ūdensvīriem piemīt lieliska gādīguma un cieņas izjūta pret citu tiesībām uz izpausmi. Viņa reti kad nostādīs savu viedokli kā īsto un vienīgo, viņa būs tā, kas ļaus arī tev paust savus uzskatus. Tomēr, sievietei Ūdensvīram nav pacietības attiecībā uz nepatīkamām lietām un viņai nepatīk tieša konfrontācija.

Viņa ir ārkārtīgi neatkarīga

Urāns ir viens no zodiaka valdošajām planētām (otrs ir Saturns),tas Ūdensvīru sievietēs rada neatkarīgu dabu. Viņai nepieciešama neatkarība tādā mērā, kā mums vajadzīgs skābekli.

Lasi arī: Uzzini, kā iekarot Ūdensvīra-vīrieša sirdi – viss, kas tev par viņu jāzina

Viņa pastāvīgi mainās

“Attīsties vai mirsti” ir frāze, kura lieliski raksturo progresīvo Ūdensvīru. Viņa paplašina savu prātu, uzlabo pasauli un pilnveido sevi, tas viņai ir nebeidzams process. Visticamāk, ka arī no sav vīrieša viņa sagaida tieši to pašu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru