Fen šui piesaista labklājību. Uzzini, ar ko sākt, lai senā mācība tiešām darbotos!

feng-shui

Ar ko sākt?

Ar mājas uzkopšanu, ar atbrīvošanos no visām tām drazām un nevajadzīgajām lietām, kas ir katrā dzīvoklī, kuras sen jau aizmirstas un bez kurām var iztikt. Nevajadzīgajās savu laiku nokalpojušajās lietās nogulsnējas un uzkrājas enerģija, jo šie krāmi aiztur tās tālāko plūsmu. Uzkopjot māju, pastiprināta uzmanība jāpievērš katras telpas kreisajam stūrim (nosaka pēc durvju izvietojuma). Tieši šī vieta ir katra mitekļa uzplaukuma centrs. Saskaņā ar fen šui mācību nekārtība mājā veicina arī nestabilitāti ģimenes finanšu lietās. Tieši tāpēc kārtības ieviešanai ir pirmreizēja nozīme.

* Nākamais solis ir – “uzaicināt” labvēlīgo ci enerģiju ierasties miteklī. To dara šādi: vairākus nelielus zvaniņus pakar pie ieejas durvīm telpu iekšpusē. Pēc tam pie durvīm (arī iekšpusē) noliek nelielu sarkanu paklājiņu, bet zem tā – piecas “zelta naudiņas” labklājības piesaistīšanai. “Zelta naudiņas” pēdiņās ieliktas tāpēc, ka tām nebūt nav jābūt īstām, tās var izgriezt no zelta papīra vai zelta krāsā nokrāsot plastmasas ripiņas. Šādas “zelta” monētiņas ir ļoti iedarbīgas labklājības piesaistīšanai.

fenshui

* Obligāti jebkuras telpas centrā jānovieto neliela strūklaka, ūdenskritums (tos tagad pārdod daudzos veikalos) vai akvārijs. Zivtiņas tajā var būt dažādas, taču vēlamāk, lai trīs būtu sarkanas, bet četras – melnas. Tas uzlabos veselību visiem ģimenes locekļiem, piesaistīs pozitīvo enerģiju un veicinās panākumus finanšu jomā. Tikai jāņem vērā, ka akvārijs jākopj – tam jābūt tīram, pretējā gadījumā visas pūles būs veltas.

Mājā noteikti jābūt arī puķēm podiņos – izrādās, arī tās piesaista skaidras naudas pieplūdumu. Toties grieztos ziedus fen šui neuzskata par piemērotiem.

* Uz galda nolikts violets ametists, zelta rotaslieta vai kāds no zaļa stikla darināts priekšmets arī kalpo vienam mērķim – naudas piesaistei. Ja minēto priekšmetu nav, noder pat vienkārša zaļa papīra lapa, kas jāpiesprauž pie sienas – arī tā piesaistīs naudas enerģiju.

* Fen šui piedāvā vēl kādu labklājības izaugsmes veidu – tie ir zaļas krāsas telpaugi ar apaļām lapām. Tikai tāds augs jānovieto nevis uz palodzes, bet obligāti uz grīdas. Atrodoties uz palodzes, auga iedarbība mazinās.

* Savā redzeslokā jāizvieto visu to lietu fotogrāfijas vai attēli, kuras gribētos iegādāties. Vienlaikus jāattīsta un jānostiprina sevī pārliecība, ka tad, kad fen šui enerģija sāks darboties, parādīsies pietiekami daudz līdzekļu, lai tās iegādātos.

* Daži vārdi sakāmi arī par virtuvi, jo šī vieta katrā mājā ir pārticības avots un simbols. Tur fen šui iedarbība ir daudzkārt aktīvāka. Spogulis ir ne katrā virtuvē, bet vajadzētu. Mazs spogulītis, pakārts virtuvē, ir vienkārši nepieciešams.

Arī plīts ir mājas labklājības simbols, tāpēc tai (īpaši virsmai) noteikti jāatstarojas spogulī – ar fen šui starpbiecību tas divkāršos uzkrājumus un atvērs durvis materiālās labklājības pieaugumam.

* Toties visām skapju, bufešu un citu mēbeļu durvīm vienmēr jābūt aizvērtām, bet plaukti (arī ledusskapī) nedrīkst būt tukši. Arī tas viss gluži kā magnēts pievilks naudu mājai.

* Ļoti svarīgi gan mājās, gan birojā novietot galdu tā, lai nevajadzētu sēdēt ar muguru pret durvīm. Šāds stāvoklis rada neaizsargātības un nepārtrauktu briesmu sajūtu. Aplam domāt, ka tādas sajūtas var būt tikai ar paranoju sirgstošiem cilvēkiem. Tā piemīt absolūti visiem normāliem cilvēkiem, tikai ir neapzinātas. Šīs sajūtas sasaista cilvēka ES, iedzen to stūrī un, kas īpaši nepatīkami, kaitē darbam un biznesam. Pats labākais variants ir sēdēt ar seju pret durvīm vai vismaz ar sāniem, kas jau ir nedaudz sliktāk. Situācija, kad galda novietojumu mainīt nekādi nav iespējams, iepretī pie sienas vai uz galda jānoliek spogulis, lai tajā būtu redzams katrs ienācējs.

* Birojā uz galda jānoliek arī to cilvēku fotogrāfija, kuru dēļ strādājat. Tie var būt ģimenes locekļi vai kāds no tuviniekiem. Ja kaut kādu iemeslu dēļ šādu fotogrāfiju novietot nav vēlams, tās vietā var būt, piemēram, savrupmājas attēls, par kādu sen sapņojat, vai arī kāda konkrēta ģeogrāfiska vieta, kuru ļoti kārojas redzēt savām acīm.

fenshui1

* Bet nu pavisam nedaudz par pareizu pozitīvās enerģijas virzību mājās un birojā. Lai arī šī enerģija cauri telpai traucas mežonīgā ātrumā, kādu daļiņu sev no tās tomēr var iegūt. Turklāt šis uzdevums ir pietiekami vienkārši atrisināms. Jānostājas ar muguru pret ieejas durvīm un jāskatās tieši uz pretī esošo sienu.

Ja pretī ir logs, piebremzēt enerģijas plūsmu var, noliekot tai ceļā kādu mēbeli vai puķupodu ar prāvu augu. Sliktākajā gadījumā par šķērsli var izmantot vāzi ar ziediem vai galda lampu, tikai tad šīs lietas jānoliek uz grīdas. Ja iepretī nav loga, tad, lai iegūtu pozitīvās enerģijas daļiņas, var iztikt ar nelielu puķu podiņu, kas tāpat jānoliek uz grīdas.

Pareizs pozitīvās enerģijas sadalījums mājās vai darbā ir viens no fen šui pamatelementiem. Un no tā vistiešākajā veidā ir atkarīga ģimenes labklājība, visu ģimenes locekļu veselība un arī vēlmju piepildījums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru