Galvenie veselības centri – septiņas čakras. Vedu dziedniecības pamati

Izmantojot zināšanas vediskajā dziedniecībā, var būtiski uzlabot savu veselību. No austrumtautu medicīnas viedokļa cilvēka veselība ir atkarīga no enerģijas sadalījuma mūsu energoinformatīvajā laukā.

Pārāk daudz enerģijas vai arī tās trūkums neizbēgami noved pie slimībām. Savukārt enerģijas uzkrāšana un transformācija notiek čakrās. Kā jārūpējas par čakrām, lai ar to starpniecību varētu izārstēt savas kaites?

Vediskajos kanonos tiek minētas 49 čakras. Septiņas no tām ir galvenās, 21 ir otrā apļa un vēl 21 – trešā apļa čakra. Čakras ir enerģētiskie centri cilvēka biolaukā, tās ir atbildīgas par noteiktām orgānu grupām un mūsu psihisko stāvokli, un tieši tādos centros arī notiek enerģijas transformācijas process. Saprotams, ka čakras pieder nevis cilvēka fiziskajam, bet ēteriski astrālajam ķermenim.

Normālā stāvoklī čakras ir pusatvērtas. Ja čakra ir aizvēra, tā nespēj uzņemt kosmisko enerģiju, rezultātā enerģija tajā tiek bloķēta. Bet tas nozīmē, ka orgānos, par kuriem šī čakra atbildīga, var veidoties patoloģija. Analoģiski tiek bloķēta arī veiksme visās tajās dzīves jomās, kas ir šīs konkrētās čakras pārziņā. Ja čakra ir pārāk stipri atvērta, notiek liels enerģijas zudums, kas tāpat var novest pie slimībām un neveiksmēm dzīvē.

Saskaņā ar senindiešu mācību no čakrām aizplūst simtiem enerģētisko kanālu. Vediskajā medicīnā minēts, ka to ir 350 tūkstoši! No tiem tikai trīs kanāli ir paši galvenie. Pirmais iet gar mugurkaulu un savieno visas čakras. Gar to iet divi citi galvenie kanāli: pa labi – jan kanāls (pa kuru cilvēks saņem tiešo saules enerģiju jan), pa kreisi – iņ kanāls (pa kuru tiek saņemta atstarotā saules enerģija iņ).

Septiņas galvenās čakras atrodas uz ķermeņa centrālās līnijas, par tām lasi vairāk otrajā lappusē! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru