Horoskops aprīlim – kas tevi šomēnes sagaida?

Aprīlis būs visai interesants mēnesis, vienai daļai būs jāmācās savaldīties, kamēr otriem jāvelta laiks nākotnes plānu kalšanai, savukārt citiem būs pienācis dzīves eksāmena laiks!

Ko šis mēnesis atnesīs tev?

Auns

Ja tevi kāds izsit no sliedēm, tas ir īstais brīdis, kad visvairāk vēlies uzvesties kā īsts kretīns – tomēr tas nebūt nenozīmē, ka tā ir labākā reakcija. Šomēnes cilvēki tev kritīs uz nerviem daudz biežāk nekā ierasts, tev šajā sakarībā ir divas iespējas, vari akli reaģēt uz to vai arī rakt dziļāk. Seko tam, kam patiesi tici un neatbalsti to, kam līdz kaulam netici. Savu kaisles enerģiju ieteicams ievirzīt tā, lai padarītu labāku savu dzīvi, nevis pukstētu par to, cik daudz spieķu tavos riteņos sadzīts.

Vērsis

Vērsi, samierinies ar to, ka neviens nav ideāls, tomēr cilvēks var sevi pilnveidot. Kad dzīve iet pa riņķi vien un šķiet, ka nekas nenotiek vai arī visi plāni izgāžas, atgādini sev, ka kaktā tik viegli tevi nevienam iedzīt neizdosies. Kad nedabū, ko vēlies, tu rodi iespēju atrast ko labāku. Nepieķeries iegribām un mācies no savām kļūdām – izmanto tās, lai gūtu panākumus!

Dvīņi

Lai rīkotos sagaidi 15. aprīli, kad planētu stāvoklis kļūs labvēlīgāks un prom būs čika laiks. Lai arī mēneša sākumā liksies, ka mīcies uz vietas, pēc 15. datuma tu varēsi rādīt to, kas tevī sēž iekšā un veidot tādu progresu, kāds pat sapņos nav rādījies. Īpaši svarīgi šomēnes ir plānot savus darbus un izklaides, lai vienā mirklī atbildība neveļas tev virsū kā nospiedoša sniega lavīna.

Vēzis

Ir pienācis laiks pavasara tīrīšanai jūtu skapī. Atbrīvojies no visiem traucēkļiem un pievērsies tam, kas ir patiesi svarīgs. Cilvēkiem šomēnes izdosies patiesi izvest tevi no pacietības, tādēļ, lai sapratu ko viņi ar to vēlas panākt, tev nāksies būt piezemētākam jā jebkad. Tava sākotnējā sajūta būs pārāk asa, lai tai uzticētos, tādēļ centies pie īstajām sajūtam nonākt pakāpeniski. Neesi īgns!

Lauva

Lai arī pārmaiņas ir neizbēgamas, ar tām vienmēr roku rokā nāk izaugsme. Šis ir īstais laiks, lai patiesi pacenstos! Tiecies pēc dzīves labiekārtošanas un neizvairies no problēmām. Šis mēnesis tavā dzīvē ienesīs daudz iespēju un tu spēsi saskatīt visu no daudz labāka skatu punkta kā iepriekš. Tver izaicinājumus un iespējas. Paveic visus mājasdarbus līdz pilnmēnesim Skorpiona zīmē, 29. aprīlī, tas būs īstais laiks kad varēsi uz visiem laikiem atbrīvoties no destruktīviem ieradumiem, attiecībām vai situācijām.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru