Četri precīzi punkti par katru zodiaka zīmi attiecībās

Attiecības, sekss, problēmas, aplidošanas periods, problēmas un to risināšana!

Noskaidro, kādas attiecības no astroloģijas viedokļa ir ar katru zodiaka zīmi. Kā katrs izvēlas partnerus, kas viņus piesaista un, kādas problēmas ar katru no zodiaka zīmēm varētu rasties!

AUNS

Aplidošanas periods:  Ja Auni kaut ko vēlas, tad to arī dabū. Viņiem piemīt sacensību gars, un bieži vien viņi nesteidzas spert pirmo soli un neatklāj savus nodomus.

Attiecības: Auniem patīk uzņemties līdera lomu un izrādīt iniciatīvu. Tāpēc, ja dažreiz gribi kaut ko paveikt, bet traucē slinkums vai kautrīgums, tad attiecībās ar Aunu tas būs daudz vieglāk, jo viņš to izdarīs tavā vietā. Auni ir rotaļīgi, taču arī pietiekami pieauguši, lai spētu atrisināt attiecību problēmas un tās neignorētu. Auni iet uz pilnu banku. Ja kaut kas ir jāsaka, viņi saka. Ja kaut kas ir jāizdara, tad viņi to izdara. Viņi ir patiesi, taču arī uztraucas par apkārtējo viedokli, tāpēc viņi var arī kaut ko paturēt pie sevis.

Sekss: arī šajā ziņā Auni uzņemas līdera lomu un var būt arī karstasinīgi, par ko jāpateicas Marsa ietekmei. Šiem Auniem patīk riskēt, darīt kaut ko publiski vai vietās, kur viņus var pieķert. Auni nemēdz būt ļoti piesardzīgi, un attiecībā uz seksu viņi ir tieši – gluži tāpat kā visās citās dzīves jomās. Viņi visu kontrolē, tāpēc būtu grūti atrast kādu pakļāvīgu Aunu. Ja vēlies riskēt un ļaut sevi kontrolēt, tad Auns tev varētu būt piemērots.

Problēmu risināšana: lai arī problēmu gadījumā Auni uzņemas iniciatīvu, viņi ir arī ļoti neatkarīgi. Viņi nebaidās dot mājienus, ka otra cilvēka klātbūtne nav vajadzīga, jo viņi zina, ka nav. Liela daļa no viņu dzīves ir centrēta uz sevi, un ja tu ienāc Auna dzīvē, tad viņš tev atvēlēs vietu. Ja ne, tad viņš ātri vien atradīs kādu citu, lai aizpildītu tukšumu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru