HOROSKOPS: Mīlēšanās ar šo zodiaka zīmi tev būs neaizmirstama!

Varbūt Tev patīk vīrieši ar astē sasietiem matiem un flaneļa kreklu, taču partnera izvēle balstoties uz zodiaka zīmi var daudz labāk noteikt jūsu saderību, tāpēc noskaidrosim, ar kuru Tev ir vislabākā seksuālā saderība!

Astroloģe un rakstniece Aurora Tauera skaidro, kuras zodiaka zīmes gultā ir vissaderīgākās. Izrādās, ka šajā jomā vislabākā saderība ir pretējām zīmēm, jo viņu starpā ir jūtu ķīmija un izteikta seksuālā pievilcība.

Lasi vēl: Horoskops sievietēm: Erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā katrai Zodiaka zīmei

 

Auns un Svari

Šīs ir enerģiskas un aktīvas zīmes, un, saejot kopā, var nenogurt visas nakts garumā. Auniem patīk Svaru koķetīgais šarms, un Svari palīdz nedaudz piebremzēt Aunu, kurš visu grib jau pašā sākumā. Jums tiek ieteikts pamainīt procesu, sākumā izvēloties stāvus pozu, un pēc tam pāriet uz guļamistabu.

Vērsis un Skorpions

Abas šīs zīmes ir mierīgas, stabilas un kaislīgas, un izbauda katru brīdi. Tas nozīmē, ka šim pārim patīk acu kontakts un garas priekšspēles. Jūs varētu sākt ar kopīgu vannu sveču gaismā, un pēc tam izbaudīt jutekliski intīmas pozas.

Dvīņi un Strēlnieks

Šīs zīmes ir piedzīvojumu meklētāji, viņus piesaista gara brīvība un zinātkāre. Viņu starpā nav nekādu ierobežojumu. Viņi ir spontāni un var improvizēt, satiekoties neparastās un neplānotās vietās.

 

Lasi vēl: Kā tavs dzimšanas mēnesis ietekmē Tavu seksuālo dziņu?

 

Vēzis un Mežāzis

Neļauj viņu apzinīgajai un nosvērtajai uzvedībai tevi piemuļķot, jo aiz slēgtām durvīm šīs zīmes var pamatīgi iekarst. Vēzis ir ļoti noslēpumains, un Mežāzim tas patīk. Turklāt Mežāzis ir viena no neķītrākajām zīmēm, un Vēzis ļoti labprāt viņam pievienojas. Šim pārim tiek ieteikts pamēģināt dažādas lomu spēles, kas būtu piemērotas viņu mežonīgajai dabai.

Lauva un Ūdensvīrs

Šīs ir pašpārliecinātas un patstāvīgas zīmes, kas labi apzinās savas vēlmes. Viņi apbrīno viens otru un labprāt izrāda uzmanību viens otram gan guļamistabā, gan ārpus tās. Viņi labprāt izrāda savu mīlestību uz āru un var kļūt skaļi. Viņiem tiek ieteikts neapslāpēt to, un, jo skaļāk, jo labāk.

Jaunava un Zivis

Viņi ir īsti mīlnieki un starp visām zodiaka zīmēm ir visdāsnākie. Saejot kopā, viņi pilnībā veltīs sevi otram. Šim pārim tiek ieteikts atrast vienam otra “slēptās vietas”, lai radītu vēl lielāku intimitāti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru