Horoskops mīlestībā no 1. līdz 7. oktobrim – ignorē bailes!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Tu ļoti vēlies atklāt savas jūtas pret kādu īpašu cilvēku, taču tev raksturīgā piesardzība tevi attur. Iespējams, tu pat vēlēsies kaut ko teikt vai darīt, lai tikai noturētu pašaizsardzības pozīcijas. Zvaigžņu stāvoklis tevi iedrošinās būt godīgam un atvērtam, jo nav par ko baidīties, izņemot tavas negatīvās domas.

Vērsis

Šonedēļ romantika šķitīs pavisam vienkārša, par spīti tam, ka nevarēsi izlemt vai vajadzētu sekot savam prātam, vai sirdsbalsij. Ja kādas attiecības šķitīs kā piemērota izvēle, tad tevi piemeklēs kārdinājums tajās iesaistīties. Tomēr, ja zemapziņā jūti, ka kaut kas nav kārtībā, tad būtu saprātīgi ieklausīties tajā.

Dvīņi

Šis ir piemērots brīdis, lai paplašinātu sociālās iespējas un iepazītu jaunus draugus. Kāds cilvēks no skolas laikiem varētu ienākt tavā dzīvē tad, kad vismazāk to būsi gaidījis. Šoreiz jums būs vairāk kopīga un tu sapratīsi, ka satiekat krietni labāk nekā agrāk. Kas to zina, kas no tā sanāks, tomēr, izmanto iespēju!

Vēzis

Ja tu meklē romantiku, kas tev būtu pa prātam, tad nesteidzies nekur. Vienīgās attiecības, kuras var būt ilgtspējīgas ir tās, kuras jau ilgst labu laiku, kā arī tādas, kurās tu vari paredzēt, ko tavs partneris darīs kādā konkrēta situācijā. Ja nevēlies negaidītus pārsteigumus, pagaidi, līdz uzradīsies tev piemērots kandidāts.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru