Horoskops mīlestībā no 1. līdz 7. oktobrim – ignorē bailes!

Lauva

Planētu izvietojums ir iemesls tam, kādēļ tu vilcinies saraut saites ar kādu cilvēku. Tu esi pieradis pie šī cilvēka – tu zini kā viņš reaģēs, zini viņa ieradumus, manieres un jūties ar viņu labi. Tā tu domāsi šonedēļ, bet tavs dabiskais nemiers pēc laika jau radīs jaunu realitāti.

Jaunava

Šīs nedēļas enerģija iedrošinās tevi mesties virsū tam, ko gribi. Ja esi šaubījies par kāda tuva cilvēka personiskajām īpašībām, iespējams, ka ir pienācis laiks tās visas uzlikt uz papīra un analizēt tās pāris minūtes katru dienu. Tu vēlies praktiskus rezultātus, kā arī ilgtspējīgas attiecības.

Svari

Šonedēļ tev tiek dota iespēja ar sarunu palīdzību būvēt tiltus starp tevi un tavu sirdsāķīti. Šīs nedēļas enerģija ļaus tev justies pašpārliecinātam un iniciēt sarunas. Tiklīdz sāksiet runāt, tu būsi pārsteigts par to, cik jums daudz kopēja. Tu sapratīsi, ka vēlies vēl vairāk stiprināt starp jums esošo saikni.

Skorpions

Planētu izvietojums iedrošinās tevi uzņemties risku kādās attiecībās, tu par to būsi ļoti nobažījies. Tevī valda spriedze no kuras noteikti vajag atbrīvoties. Šajā gadījumā strīds būs visai radošs, šoreiz labāk ignorē bailes un dodies uz priekšu.

Strēlnieks

Esošais planētu izvietojums piešķirs asumiņu ļoti jaukām attiecībām. Lai arī neviens neapgalvo, ka esi manipulatīvs tips, tev patīk likt citiem justies tik vainīgiem, ka viņi tevi apbalvo ar to, ko tu vēlies iegūt. Šonedēļ tev tas nebūs jādara, jo vari vienkārši palūgt to, ko vēlies romantiskajā jomā.

Mežāzis

Šonedēļ planētas ir novietojušās tā, ka katrs solis, ko spersi uz priekšu patiesībā būs divi soļi atpakaļ, tas saistīts ar kādu romantisku situāciju. Tu netici pats sev. Iespējams, ka pagātnē tev bijusi negatīva pieredze, kas liek pārdomāt notiekošo. Neļauj afērām turpināties, pieņem lēmumu.

Ūdensvīrs

Ja meklē mīlestību, tad nāksies atslābināties. Tev nāktu par labu pamēģināt kaut ko jaunu, citādāku kā ierasts. Tev nepieciešams jauns stils un tik pat jauna pieeja. Pārmaiņas patiks ne tikai tev vien. Planētu enerģija liks tev labāk izprast savas jūtas, kā arī atraisīs komunikāciju.

Zivis

Šķitīs, ka visa ir par daudz. Nav jau tā, ka tu nespēj paciest pašu mīlestību, bet tev neizdodas tikt galā ar kaislībām un intensitāti, kas ar to saistītas. Ja esi brīvs, gatavojies, ka kāds varētu pamatīgi sašūpot tavu laivu. Tas nebūt nebūs tāds scenārijs, kādu būsi iedomājies, tādēļ labāk sagatavojies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru