Atzīšanās mīlestībā – ko dara katra zodiaka zīme to izdzirdot?

Katrs no mums mīlestību iedomājas un uztver dažādi. Kādam ir nepieciešams to dzirdēt, kādam – izjust.

AUNS, VĒZIS, SVARI, MEŽĀZIS

Šīm zodiaka zīmēm ar vienu vien atzīšanos mīlestībā nebūs pietiekami. Viņiem ir svarīgi zināt, ka tieši Tu esi tas īstais un vienīgais. Viņiem ir svarīgi saprast, ka tā patiešām ir patiesa mīlestība, nevis tikai mirkļa vājums, iekāre vai simpātijas.

Vēži nereti iemīlas ātri un mīla mēdz būt akla visai ilgu laiku, tomēr, neskatoties uz to, viņam svarīgi ir izjust partnera mīlestību, uzmanību un rūpes. Uz atzīšanos mīlestībā raugās pozitīvi, jo tas nozīmē to, ka kādam viņš nozīmē ļoti daudz.

Mežāzis necieš, kad citi mīlestībā atzīstas pārāk ātri. Viņam ir nepieciešams laiks, lai šādu informāciju sagremotu, turklāt viņam ir jābūt pārliecinātam, ka viņa jūtas pret otru ir tādas pašas

Svariem simpātijas nāk un iet, tomēr īstā un vienīgā mīlestība var būt tikai viena. Nemēdz steigties ar šādām lietām, un nevēlas, lai to darītu arī partneris.

Auns mīl ar visu sirdi un dvēseli. Gatavs dot visu, kas viņam ir. Tomēr nereti iemīlas nepareizajos cilvēkos, kas viņa mīlestību nenovērtē. Bieži vien pat nezina, kā reaģēt uz atzīšanos mīlestībā, tāpēc var atbildēt ar to pašu arī tad, kad to nedomā.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras ir spējīgas piedot, bet nespēj neaizmirst

VĒRSIS, LAUVA, SKORPIONS, ŪDENSVĪRS

Šīm zodiaka zīmēm ir svarīgi, lai tu nevis tikai teiktu, ka tu viņu mīli, bet savus vārdus apstiprinātu ar rīcību. Viņiem ir nepieciešams pierādījums tevis teiktajam.

Skorpions necieš tukšas runas, kaut arī augstu vērtē šos vārdus, viņš tāpat uz visu skatās skeptiski.

Vērsis pats nav nekāds lielais runātājs, bet gan darītājs. To pašu gaida arī no otra. Nemēdz būt pirmais, kas atzīstas mīlestībā. Vērši ir pacietīgi un nesteidzīgi, tāpēc var paiet pat ilgs laiks, kad viņš kādam beidzot atzīstas jūtās.

Lauva ir tas cilvēks, kurš otra dēļ būs gatavs nonest visas zvaigznes pie kājām. Tomēr viņam ir jābūt 100% pārliecinātam, ka mīlestība ir abpusēja.

Ūdensvīram nepadodas jūtu izrādīšana, tomēr vēl sliktāk viņam padodas šo jūtu un emocija ielikšana vārdos. Atzīšanās brīdī Ūdensvīrs var patiešām apmulst.

Lasi vēl: Noskaidro, kā katra zodiaka zīme izvēlas savus potenciālos partnerus

DVĪŅI, JAUNAVA, STRĒLNIEKS, ZIVIS

Viņi grib tikt mīlēti tādi, kādi viņi ir, nevis par to, kas jums liekas, ka viņi ir.

Jaunava apkārtējiem visai bieži rada neatkarīga cilvēka tēlu, kaut arī patiesībā viņš ir ļoti mīlošs un kaislīgs cilvēks.  Lai iepazītu viņu pa īstam, un lai viņu iemīlētu par to, kas viņš ir, tev ir nepieciešams ar viņu pavadīt ļoti daudz laika. Tieši tik noslēpumaina ir Jaunava.

Dvīņi ir cilvēki, kuri dzīvo kustībā. Ir grūti atrast kādu, kas spētu izsekot līdzi viņa dažādajai dabai, tāpēc uz atzīšanos mīlestībā var reaģēt visnotaļ interesanti un sākumā to neuztvert nopietni.

Strēlniekam dzīvē var būt vairākas mīlestības. Mainās laiki un mainās pats Strēlnieks. Viņam ir nepieciešams kāds, kas spētu tikt viņam līdzi. Strēlnieks ir ļoti saprotošs, tāpēc parasti zina, kā reaģēt uz atzīšanos mīlestībā.

Zivis – ja iemīlas, tad no visas sirds. Viņš augstu vērtē kāda atzīšanos mīlestībā. Nepieciešamas rūpes, atbalsts un mīlestība.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru