Horoskops nedēļai no 24. līdz 30. septembrim – iespējamas šaubas!

Vēzis Īsti nevarēsi tikt skaidrībā ar savu privāto dzīvi, un tas manāmi ietekmēs arī tavu karjeru. Mēģini savākt sevi rokās un pārlieko emocionalitāte apslāpēt. Nedēļas nogalē ieteicams atturēties no pārmērīgas alkohola lietošanas.

Lauva Pozitīva nedēļa mīlestībā! Ja esi brīvs, tad šī ir lieliska iespēja tev beidzot nodoties mīlas lietām! Sasteigt to būtu visai lieki, jo, kā zināms, kas ātri sākas, tas tik pat ātri beidzas. Būs labi, ja izliksies mazliet nepieejams!

Jaunava Padomā, vai kāds no tava draugu/paziņu loka pēdējā laikā nav īpaši jauks un gādīgs pret tevi? Visai ticams, ka šis cilvēks vairs negrib būt tikai tavs draugs, bet gan kas vairāk. Atver acis un nedod veltas cerības, ja labi zini, ka pats neko nevēlies!

Svari Šī nedēļa patiešam būs raiba un notikumiem pilna. Nepalaid tos garām! Īpaši labs periods, lai veidotu jaunus kontaktus un noslēgtu jaunas attiecības tieši biznesā. Uzdrošinies darīt to, ko vēlies, nedomājot par apkārtējo viedokli!

Skorpions Kaut arī būsi ieracies darbos, neliels brīdis tiks pavadīts arī domājot par kādu darba kolēģi vai skolas biedru. Domas par mīlestību tevi var izsist no sliedēm, tāpēc esi uzmanīgs! Mīlestībā veiksies, bet darbi nedrīkst stāvēt uz vietas!

Strēlnieks Ar tevi nekad nav garlaicīgi, un bieži vien tevi novērtē tikai tad, kad tevis vairs nav. Liec kādam pēc tevis nedaudz paskumt. Šoreiz vari atļauties būt mazliet egoistiskāks nekā parasti.

Mežāzis Šī nedēļa Mežāžiem būs dzīvi mainoša, tikai nāksies būt sabiedriskākam un komunikablākam. Nebaidies runāt un izteikt savu viedokli – iespējams, ka tu neesi vienīgais, kas tā domā. Pastāv augstas izredzes atrast līdzīgi domājošos.

Ūdensvīrs Raiba nedēļa. Klausi savai sirds balsij un mazāk ņem vērā citu teikto. Tu esi tas, kurš dzīvo savu dzīvi, tāpēc apkārtējo ieteikumus arī uztver kā tādus, nevis kā pavēles.

Zivis Ideāls laiks, lai atjaunotu attiecības ar sen aizmirstiem draugiem un paziņām. Atrodi laiku saviem mīļajiem un centies pavadīt maksimāli daudz laika sabiedrībā! Liela iespēja, ka satiksi kādu cilvēku, ar kuru būsi uz viena viļņa.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru