Horoskops nedēļai no 25. līdz 31. decembrim

Vēzis Būs smagi jānopūlas, lai panāktu savu, taču, ar lielu gribasspēku un tuvāko cilvēku atbalstu, tu to paveiksi! Šī nedēļa atspoguļos cīņu ar savu iekšējo “es”. Visas pretrunas un negācijas nāks uz āru – centies sevi savest kārtībā un salikt domas pa plauktiņiem! Laiks atrisināt savus iekšējos konfliktus!

Lauva Lauvām šonedēļ ieteicams piebremzēt, vairāk darīt, un mazāk runāt. Lai par tevi runā tavi darbi! Ieteicams mazāk sūdzēties apkārtējiem – nevienu neinteresē tavas nedienas, turklāt ienaidniekus tas tikai iepriecina! Mēģini ar visu tikt galā saviem spēkiem, un nepaļauties uz apkārtējiem – var gadīties, ka piedzīvosi vilšanos!

Jaunava Būs laiks, kad atpūsties un uzlādēties. Iespējams, ka izvēlēsies šo laiku, lai pabeigtu sen nepadarītos darbus vai satiktos ar sen nesatiktiem cilvēkiem. Lai vai kā, šī solās būt darbīga nedēļa, tomēr tās beigās būsi noguris, taču atvieglots. Pavadi šo laiku ar mīļajiem!

Svari Tuvojas Ziemassvētku laiks! Šonedēļ Svari steigs nopirkt dāvanas saviem mīļajiem un pārsteigt viņus ar dāvanām! Svarīgi tomēr būs nepārtērēties, bet plānot budžetu. Jau pirms došanās uz veikalu, izlem, ko tu katram vēlies dāvināt. Šogad var uznākt luste sagatavot īpašas dāvanas, nevis pasniegt mīļajiem dāvanu kartes.

 Skorpions Šonedēļ nāksies sasparoties! Tevi piemeklēs iekšēja cīņa, kur slinkums un darbīgums karos savā starpā. Saņemies un rīkojies! Tu nenožēlosi, ja šo nedēļu pavadīsi darbojoties uz pilnu klapi, lai pēc tam nedēļas nogalē kārtīgi atpūstos! Neaizmirsti satikties ar saviem mīļajiem!

Lasi vēl:  Mīlestības horoskops decembrim – kas tevi sagaida šajā mēnesī?

Strēlnieks Būsi patīkami pārsteigts par to, cik tev ir jauki un mīļi draugi! Vēlēsies dalīties ar saviem pēdējā laika notikumiem un sasniegumiem. Pozitīvs un sirsnīgs laiks, kad attiecības ar mīļajiem uzlabosies. Labs laiks, lai uzsāktu kādu jaunu projektu!

Mežāzis Šis ir pēdējais laiks, lai tiktu galā ar šī gada darbiem! Nokārto visus vecos parādus un mēģini salabt ar tiem, pret kuriem pēdējā laikā neesi bijis pārāk labs. Šis ir došanas periods, mēģini sniegt pozitīvas emocijas un atmiņas, un ir garantēts, ka pretī saņemsi to pašu dubultā!

Ūdensvīrs Ja strādāsi un darbosies labi, tad saņemsi citu uzslavas. Dažus Ūdensvīrus gaida algas pielikums, taču citi izlems, ka vēlas mainīt darba vietu. Ja ar kaut ko dzīvē neesi apmierināts, tad maini to! Nekas nenotiks no zila gaisa, viss būs jādara pašam! Šonedēļ nebaidies lūgt arī zinošāku cilvēku padomu!

Zivis Kāds draugs tev vēlēsies palīdzēt, taču tu būsi pārāk aizņemts ar citām nodarbēm, lai novērtētu viņa pūliņus. Šonedēļ mēģini pret citiem būt laipns un pretimnākošs! Drīz vien tev būs nepieciešams kāds padoms vai palīdzība no apkārtējiem, tāpēc mēģini uzturēt labas attiecības ar visiem. Iespējamas finansiālas grūtības – nekautrējies tuvākajiem lūgt palīdzību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru