Horoskops nedēļai no 27. līdz 24. septembrim – skaties uz sevi, nevis uz citiem!

Vēzis Būs vērts plānot savu laiku, un pacensties tikt galā ar darāmajiem darbiem. Jo produktīvāk pavadīsi savu brīvo laiku, jo labāk. Neļauj citiem tevi negatīvi ietekmēt!

Lauva Nejutīsies savā ādā. Izjutīsi iekšēju nemieru. Nemeklē problēmas tur, kur to nav! Par labu nāks raudzīšanās uz visu no gaišās puses. Iespējams, ka situācija nav nemaz tik slikta, cik tev sākumā likās.

Jaunava Šī solās būt par ļoti kaislīgu un neparastiem piedzīvojumiem pilnu nedēļu. Tā barjera, kura līdz šim jums ir traucējusi izbaudīt absolūtu intimitāti un kaisli, šonedēļ tiks nojaukta.

Svari Nespēsi veikt kādu svarīgu izvēli. Labā ziņa ir tāda, ka tas var mazliet pagaidīt. Nebaidies pakonsultēties ar zinošākiem cilvēkiem. Būsi psihologa lomā – uzklausīsi citus un zināsi, ko viņiem ieteikt.

Skorpions Kaut arī mirkļiem jutīsies kā septītajās debesīs, citu brīdi tu īsti nevarēsi saprast, kas jūsu starpā ir palicis neizrunāts. Velti šo nedēļu, lai kādu vakaru kārtīgi, taču sirsnīgi, izrunātu visu, kas sakrājies uz sirds – pietiks klusēt un visu turēt sevī!

Strēlnieks Būs nepieciešams laiks, lai pierastu pie nesenajām izmaiņām, tomēr beigu beigās tas tev nāks par labu. Uz visu notiekošo raugies no dažādiem skatu punktiem, bet pats galvenais būs skatīties uz to pozitīvi!

Mežāzis Šī nedēļa Mežāžus iedrošinās kļūt sociālākiem, runīgākiem un atvērtākiem. Iekarosi vairākas pretējā dzimuma simpātijas, arī darba sfērā izveidosi jaunus un veiksmīgus kontaktus.

Ūdensvīrs Iespējams, ka tiksi iesaistīts drāmas virpulī, bet, kā tiksi, tā arī izlidosi. Galvenais būs saglabāt savu pašcieņu un pārāk neizpaust savas emocijas. Ir citas lietas, par kurām ir vērts uztraukties.

Zivis Vairāk laika pavadi ar draugiem un paziņām. Socializējies, runājies, izpriecājies! Dari visu, kas tevi emocionāli uzlādē! Šonedēļ centies dzīvot pēc iespējas pozitīvāku dzīvi – tas kalpos kā atspēriena punkts to darīt arī turpmāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru